Den nye “Bond”-karakter Nomi overtager titlen som Agent 007 i “No Time to Die” – nu reagerer Lashana Lynch på kritikken.

Tidligere på året kom det frem, at Lashana Lynch i den kommende “Bond 25” med titlen “No Time to Die” vil ‘arve’ titlen som Agent 007.

Nu bekræfter kilder tæt på produktionen, at den er god nok – “No Time to Die” får en kvindelig 007, skriver The Hollywood Reporter.

Lashana Lynch vil hverken afvise eller bekræfte oplysningerne, men hun vil gerne kommentere den kritik, der fulgte på afsløringen af en mulig kvindelig Agent 007:

”Det får mig til at føle mig trist over disse personer, fordi deres meninger de kommer ikke fra et ondsindet sted, de er faktisk fra et trist sted. Det handler ikke om mig. Folk reagerer på en idé,” siger Lynch.

Idéen er angiveligt, at “No Time to Die” begynder med James Bond på pension, hvilket skaber plads til en ny agent som 007.

Læs også ‘“Bond”-producent afslører skurkens navn i “No Time to Die” – måske Dr. No‘.

“No Time to Die” får dansk premiere d. 2. april.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Star Trek fever 3 måneder siden

Blandet Landhandel (8) skrev:
Jeg er med på at det er noget pis i Dark Fate, men vi taler altså ikke om en udskiftning af James Bond her. Ham er der kun en af. Når Bond går på pension, får en ny hans nummer. Så kan det sq være pisseligegyldigt om det er en mand, kvinde, araber, kineser eller whatever. Det hænger sammen med Ian Flemings oprindelige ide og langtfra så woke som I kæfter op om. Tænk jer lige om inden I skriver jeres propaganda og får hjerneblødninger næste gang.


Fint. Kom med bogen hvor James Bond er en kvinde??
Get woke, go broke.
Gravatar

#12 Blandet Landhandel 3 måneder siden

James Bond er ikke en kvinde. Heller ikke i denne film. Der spilles han af Daniel Craig. Bond får dog er andet nummer i en af bøgerne såvidt jeg husker. Men du troller jo nol bare som altid. Ingen er vel så dumme herinde, at de ikke kan læse, hvad der rent faktisk står i nyheden.
Gravatar

#13 Mejse 3 måneder siden

#9 det er faktisk sjovt for den eneste kommentar der ikke er relevant er din, og nu min alle de andre handler om nyheden eller er et svar på andres kommentar, du prøver bare at provokere :)

og slap nu af altså, james bond er ikke en kvinde, så james bond er ikke blevet erstattet, han er gået på pension, og en anden har fået hans job :)
Gravatar

#14 Gorman 3 måneder siden

Forudsigelige had-ytringer igen igen
Og det uden en eneste egentlig ved hvordan filmen hænger sammen eller i hvilken kontekst der tilsyneladende er en kvindelig 00 agent.
Jeg synes det er en sjov gimmick hvis han er erstattet af en kvinde, som han så sikkert skal hjælpe eller der er en kvinde med som 00 agent. Hvorfor skulle der ikke kunne være en kvindelig topagent, dem har der da været masser af i 007 filmene.
Ytringerne her i tråden handler bare om det sædvanlige mindreværd ifht kvinder. Boring.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#15 filmz-Den Lyserøde Panda 3 måneder siden

Blandet Landhandel (8) skrev:
Jeg er med på at det er noget pis i Dark Fate, men vi taler altså ikke om en udskiftning af James Bond her. Ham er der kun en af. Når Bond går på pension, får en ny hans nummer. Så kan det sq være pisseligegyldigt om det er en mand, kvinde, araber, kineser eller whatever. Det hænger sammen med Ian Flemings oprindelige ide og langtfra så woke som I kæfter op om. Tænk jer lige om inden I skriver jeres propaganda og får hjerneblødninger næste gang.


Helt enig! Det er et nummer og hvorfor skulle det gå ud a cirkulation fordi Bond ikke er der mere? Det giver da mening at fortsætte brugen af et nummer. Hvis det ikke kan genbruges betyder det vel at alle vidste 007 var James Bond og hvorfor så have et nummer - det er vel meningen han skal være hemmelig. At en kvinde får nummeret er da bedøvende ligegyldig. Jeg kunne forstå hvis hun hedder Jane Bond og skal ind og overtage Bonds kvaliteter, men indtil videre snakker vi om et nummer.

Folk gik også amok over dengang man castede en 'blond' skuespiller til at spille James Bond. Det var uhørt og folk kunne ikke forestille sig hvordan filmen skulle kunne lade sig gøre og det er der ikke en enste der snakker om i dag.
Gravatar

#16 Gorman 3 måneder siden

#15 jep ++
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#17 Mads47 3 måneder siden

Undskyld men Kan i så holde op med jeres rationel tilgang til film! Det høre altså ikke hjemme her på filmz. Det er meget bedre at hoppe fra den ene konklusion til den anden ud fra ens følelser der er kommer i klemmen. Det sagt så er der nogen her der mangler at få justeret deres pyt knap, den justere vi tit på hos børene i 0. klasse.
Gravatar

#18 Blandet Landhandel 3 måneder siden

Det værste er, at når klaphattene får på munden og bliver helt små og stille, dukker de alligevel op igen ligeså snart en lignende nyhed dukker op med de samme mangler på argumenter og intelligens.
Gravatar

#19 SublimeKen 3 måneder siden

Mange siger 007 bare er et nummer. Men for at være ærlig, mener jeg at folk der mener det, tager fuldstændig fejl. Der er så mange både fortalere og modstandere til denne relativt nye globale woke kultur, at det altid ender med at handle om én ting, og det er fra det ene udgangspunkt at alle diskussioner omkring emnet næsten udspringer. For eller imod minoritets repræsentation i en eller anden grad.

Mit udgangspunkt er, at gennem de sidste 60 år, er "bare" nummeret 007 blevet synonymt med navnet James Bond. Det er hans nummer i popkulturen, og nu vil de prøve noget nyt med det nummer. Det er selvfølgelig rigtig, at fra et rent logisk standpunkt, så vil det ikke give meget mening at kun en enkelt mand vil have haft det nummer i en hemmelig organisation. Men James Bond filmene har aldrig handlet om logik, og at prøve at indføre logik nu som et argument for at fremme en politisk agenda, virker mere som om man laver ændringen af de forkerte grunde (politik) fremfor de rigtige (hvad der er bedst for filmen, historien og universet)

James Bond har altid været arketypen på den perfekte mand (Alt er selvfølgelig relativt, men fra et psykologisk udgangspunkt, indeholder han mange af de personlighedstræk mænd ønsker at opnå, og nogle få som måske ikke er så attraktive). Den er decideret en mande film, på samme måde som Fifty Shades of Grey decideret er en kvindefilm, eller Dirty Dancing, osv, osv. Det virker absurd, hvis man decideret udskifter et ikonisk symbol på en mand med en kvinde. Ja ja, så udskifter nummeret. Men som sagt, så er nummeret 007 synonymt med James Bond, på samme måde som Batman er synonymt med Bruce Wayne.

Selvom jeg måske er uenig med mange her, på mange andre områder, må jeg altså erklære mig enig i at, på samme måde som med Batwoman, Oceans 8 eller Ghostbusters, hvor man bare erstatter kvinder med mænd (Pga. en politisk agenda) som et stunt, i stedet for at fokusere på historien og respektere det generelle univers der allerede er blevet etableret, så vil den her sandsynligvis fejle på samme måde som førnævnte titler.

Der er rigtig mange her, som netop påstår at fx Marvel vil fejle. Men grunden til at jeg ser Marvel have succes hvor de andre har fejlet, er fordi de ikke erstatter nogen (Taika Waititi har endda været ude og sige at det heller ikke er tilfældet med den nye Thor, hvilket har været min bekymring) men i stedet fokuserer på nye karakterer som tilfældigvis er kvinder, sorte, osv. med deres egne interessante baggrundshistorier.

Det samme kan naturligvis værre tilfældet med James Bond og den nye 007. Men at man erstatter 007 med en kvinde, er ikke helt respektfuldt overfor sjælen i 007 universet, der er blevet bygget over de sidste 60 år. Nogle gange må man altså erkende at der er forskelle på kønnene og at der er blevet lavet film og karakterer som tager højde for præcis de forskelle for at appellere til en bestemt gruppe, og erkende at nogle franchises ikke er bygget til ombytning af kønnene. Synes det er mere sørgeligt at se når folk hellere vil gøre filmen til et symbol for minoritets repræsentation, fremfor at respektere universet. Det kan selvfølgelig være det er midlertidigt, ingen af os har set filmen. Er dog bare ikke så fortrøstningsfuld. Derudover skal man også huske på at det er det samme filmselskab som stod bag den nye Ghostbusters.
Gravatar

#20 Ryder666 3 måneder siden

Har intet imod stærke kvinder på film, men, men, men, kan kun sige at det lidt er at skyde sig selv i foden, ved at lade en kvinde overtage nummeret. Som andre har påpeget, så havde det været bedre at skabe en helt ny karakter. Men, så længe at hun ikke kalder sig for Bond og at det "kun" er et nummer, kan det måske gå an med en kvindelig 007. Jeg afskriver ikke franchisen helt, med mindre den bliver alt for politisk korrekt. Tænker at give den en chance, når den udkommer på blu ray.

Skriv ny kommentar: