Den nye “Bond”-karakter Nomi overtager titlen som Agent 007 i “No Time to Die” – nu reagerer Lashana Lynch på kritikken.

Tidligere på året kom det frem, at Lashana Lynch i den kommende “Bond 25” med titlen “No Time to Die” vil ‘arve’ titlen som Agent 007.

Nu bekræfter kilder tæt på produktionen, at den er god nok – “No Time to Die” får en kvindelig 007, skriver The Hollywood Reporter.

Lashana Lynch vil hverken afvise eller bekræfte oplysningerne, men hun vil gerne kommentere den kritik, der fulgte på afsløringen af en mulig kvindelig Agent 007:

”Det får mig til at føle mig trist over disse personer, fordi deres meninger de kommer ikke fra et ondsindet sted, de er faktisk fra et trist sted. Det handler ikke om mig. Folk reagerer på en idé,” siger Lynch.

Idéen er angiveligt, at “No Time to Die” begynder med James Bond på pension, hvilket skaber plads til en ny agent som 007.

Læs også ‘“Bond”-producent afslører skurkens navn i “No Time to Die” – måske Dr. No‘.

“No Time to Die” får dansk premiere d. 2. april.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 måneder siden

Folk reagerer på en dårlig idé. Den er god nok.
Agent 007 er et code name som en mand har haft igennem årtier. Agent 007 var en mand og er en fucking mand.
Der findes 994(inklusiv 000) andre tal de kan give hende hvis en kvindelig James Bond skal tage over men nej, det skal være "hun SKAL have hans tal og bliver derfor den nye James Bond".
Hvorfor SKAL de give 007 til hende?
Gravatar

#2 Johnny42 5 måneder siden

Hvis hun havde haft et andet nummer end 007 ville der ikke have været noget problem, så dee ....

Men Daniel Craig burde være pensioneret fra rollen for længe siden, så dette bliver også en film jeg springer over, ikke pga en kvindelig 007, men pga ham.
Gravatar

#3 dundas 5 måneder siden

Bare ødelæg denne franchise ligesom i er på vej til at ødelægge andre i korrekthedens navn. Latterligt.
Gravatar

#4 Geekalot 5 måneder siden

Er ligeglad, siden Daniel Craig kom med stoppede jeg med dem.
Gravatar

#5 Durante 5 måneder siden

Det er jo ikke sådan at vi hader kvinder (tror de fleste kan erkende at vi elsker dem). Det er bare det der radikalfeministiske gøgl som forpester filmindustrien.

Det er lidt ironisk, for egentlig bringer de et budskab om at kvinden ikke kan stå på egne ben med sin egen karakter eller historie. Hun skal snylte på allerede etablerede mandige karakterer og overtage deres rolle for at kunne få chancen for success. Det synes jeg er at degradere kvinden.

Meeeen før eller siden så kommer der et nyt trend som vi kan brokke os over, og så er diversitetsståhejet ikke længere det nye skiveskårne brød. Hollywood er hvor pengene er, og de blæser i sidste ende på sådanne politiske agendaer hvis det ikke giver profit
Gravatar

#6 sraw rats 5 måneder siden

Super... det gik jo så fint at skifte John Connor ud med en Mexikansk pige i Terminator Dark fate.

Folk er ved at kaste op af alt det WOKE pis.
Gravatar

#7 Star Trek fever 5 måneder siden

Den kommer til at tabe bunker af penge. Som Ghostbusters, Terminator osv
Get woke, go broke.
Gravatar

#8 Blandet Landhandel 5 måneder siden

Jeg er med på at det er noget pis i Dark Fate, men vi taler altså ikke om en udskiftning af James Bond her. Ham er der kun en af. Når Bond går på pension, får en ny hans nummer. Så kan det sq være pisseligegyldigt om det er en mand, kvinde, araber, kineser eller whatever. Det hænger sammen med Ian Flemings oprindelige ide og langtfra så woke som I kæfter op om. Tænk jer lige om inden I skriver jeres propaganda og får hjerneblødninger næste gang.
Gravatar

#9 Sjølle 5 måneder siden

Der er en masse relevante kommentarer i denne tråd... undtagen Blandet Landhandels kommentar... den er virkelig noget vrøvl.
Gravatar

#10 Blandet Landhandel 5 måneder siden

Undskyld. Jeg skal nok opføre mig mere som en spasser fremover så.

Skriv ny kommentar: