Den nye “Bond”-karakter Nomi overtager titlen som Agent 007 i “No Time to Die” – nu reagerer Lashana Lynch på kritikken.

Tidligere på året kom det frem, at Lashana Lynch i den kommende “Bond 25” med titlen “No Time to Die” vil ‘arve’ titlen som Agent 007.

Nu bekræfter kilder tæt på produktionen, at den er god nok – “No Time to Die” får en kvindelig 007, skriver The Hollywood Reporter.

Lashana Lynch vil hverken afvise eller bekræfte oplysningerne, men hun vil gerne kommentere den kritik, der fulgte på afsløringen af en mulig kvindelig Agent 007:

”Det får mig til at føle mig trist over disse personer, fordi deres meninger de kommer ikke fra et ondsindet sted, de er faktisk fra et trist sted. Det handler ikke om mig. Folk reagerer på en idé,” siger Lynch.

Idéen er angiveligt, at “No Time to Die” begynder med James Bond på pension, hvilket skaber plads til en ny agent som 007.

Læs også ‘“Bond”-producent afslører skurkens navn i “No Time to Die” – måske Dr. No‘.

“No Time to Die” får dansk premiere d. 2. april.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 SublimeKen 3 måneder siden

#20

Jeg giver som udgangspunkt alle film en chance, inklusiv denne (Når den kommer på streaming vel at mærke). Jeg synes bare det er en dårlig ide, og går direkte imod sjælen der er blevet etableret i 007 universet. Jeg så langt hellere de prøvede at lave en ny karakter, en slags spin-off, med en kvindelig agent fra 007-universet, fremfor en erstatning af nummeret, som decideret er synonymt med James Bond og mandelig testosteron.
Gravatar

#22 Ryder666 3 måneder siden

SublimeKen (21) skrev:
#20

Jeg giver som udgangspunkt alle film en chance, inklusiv denne (Når den kommer på streaming vel at mærke). Jeg synes bare det er en dårlig ide, og går direkte imod sjælen der er blevet etableret i 007 universet. Jeg så langt hellere de prøvede at lave en ny karakter, en slags spin-off, med en kvindelig agent fra 007-universet, fremfor en erstatning af nummeret, som decideret er synonymt med James Bond og mandelig testosteron.


Kan godt følge dig i at man lidt ødelægger den nostalgiske sjæl, der er forbundet med James Bond. Hvis man kan sige det sådan. Må dog indrømme, at jeg også er lidt småskeptisk angående det nye tiltag. Men, som nævnt foroven, skal jeg da nok give "No Time To Die" en chance.
Gravatar

#23 Blandet Landhandel 3 måneder siden

Det var trods alt nogle sobre indlæg, men ligegyldig hvor mange ord der bliver sat på, er jeg uenig. Der bliver snakket om logik, og James Bond befinder sig ligegyldig hvordan man vender og drejer det, i et troværdigt og logisk univers der tager udgangspunkt i vores eget. Det her er ikke en fantasyverden som Ringenes Herre eller en fjern fremtid som i Blade Runner, hvor vi kan diskutere verdens logiske udvikling. De scifi elementer vi bliver præsenteret for er få og små, og hænger sammen med en logisk udvikling der tager afsæt i vores verden. Ja det er naturligvis film og bøger, men de hviler i den grad på troværdighed, ellers ville spændingen falde fra hinanden.

De numre der bliver brugt i James Bond bliver overtaget af andre agenter, når den anden går på pension eller dør. Det er korrekt at 007 er blevet synonym med Bond, men det er fordi det er vores hovedperson. Det er ikke hans navn og at sætte det op som det samme som Wayne og Batman, kan jeg ikke helt følge. Her har vi et navn og et alterego, hvor 007 er et nummer manden har modtaget, da han påbegyndte sit arbejde i den britiske efterretningstjeneste. Et nummer der i et hvert hensende vil frafalde ham ligeså snart han stopper eller dør. I bøgerne lærer vi at de andre numre bliver indtaget af andre agenter som tiden går, så kan slet ikke se, hvorfor hans skulle være hellig. Jo, hvis James Bond var en helt netop ala Batman ville de måske forherlige det, men det er han jo ikke. Han er bare endnu en agent, der gør sit arbejde som de andre numre. Det er ikke en superhelteverden, selvom jeg sagtens kan se at det minder lidt om det, og det er måske der, at skoen trykker for dig.

Vi aner endnu ikke hvordan denne film vil udvikle sig. Jeg kan forestille mig at den kvindelige 007 har en lille rolle i filmen, overtager nummeret når Bond pensioneres, og det bliver givet tilbage til ham, når han vender tilbage igen. Jeg kan godt læse at folks frygt er at hun vil overtage franchisen, men det tror jeg simpelthen ikke vil ske. Måske vil hun kickstarte en spin-off franchise, men som du selv er inde på, at Bond en mandeting, så jeg vil ikke spå den den store succes. Skaberne af filmene er udmærket klar over, hvorfor franchisen fortsat er succesfuld, og vil fortsætte med denne opskrift indtil flere film i træk flopper. James Bond som karakter er ikke på vej på pension, selvom denne film måske starter sådan. Efter Craig kommer en ny skuespiller ind som det plejer. Det er jeg næsten helt 100 på.
Gravatar

#24 Gorman 3 måneder siden

#23 helt enig i det du skriver, Og forventer også det er sådan de skruer filmen sammen. Men ingen af os ved det. Lad os da bare forvente en ny bond film og glæde os til den og bedømme den ud fra det. Hvis de ender med at det bliver en kvinde, der Fremover kommer til at hedde James Bond agent 007, så tror jeg også jeg Vil kritisere det for det vil sgu da være dumt ( men det kan jo først vurderes rigtigt når man Har set filmen ). Men som sagt forventer jeg bare at en kvinde midlertidigt overtager 007 koden Når han er pensioneret og det vil da være en sjov indgangsvinkel, hvorefter Bond kommer tilbage eller noget i den stil. Lad os nu se resultatet først, i stedet for bare at automatkritisere at en kvinde indgår som 00 agent.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#25 Johnny42 3 måneder siden

Det er vel igen tilfældighed at hun får 007 nummeret. Hun kunne ligeså godt vær 003, 004, 005, 006, 008 eller 009.
Gravatar

#26 Blandet Landhandel 3 måneder siden

Johnny42 (25) skrev:
Det er vel igen tilfældighed at hun får 007 nummeret. Hun kunne ligeså godt vær 003, 004, 005, 006, 008 eller 009.


Det fremgår også af rygterne. Det er fordi Bond er gået på pension. Jeg kan dog godt se hvad du vil frem til, men det ville sq ikke være særlig spændende hvis hun bare overtager en af de andre numre, som ellers er sket flere gange. Dette er første gang jeg kan huske at 007 nummeret bliver overtaget af en anden.
Gravatar

#27 Bachone 3 måneder siden

Agent DD
Agent 69

Skriv ny kommentar: