“Ringenes herre”-stjernen Elijah Wood og instruktør Mike Flanagan er sure over Hollywood-medies liste over årets værste film.

Hollywood-mediet Variety har udgivet en liste over 10 af de værste film fra 2019, hvilket har fået en række Hollywood-profiler til at kritisere udgivelsen af en sådan liste.

Filmene på listen er “Dumbo”, “Glass”, “Loqueesha”, “Serenity”, “Yesterday”, “Men in Black: International”, “Last Christmas”, “Rocketman”, “Annabelle Comes Home” og den sidste halve time af “Once Upon a Time in Hollywood”.

Det fik først skuespiller Elijah Wood til tasterne på Twitter, hvor han anfægtede nytteværdien ved en sådan ‘Årets værste film’-liste.

Kritikken bliver blandt andre bakket op af “Doctor Sleep”-instruktør Mike Flanagan, der kalder denne slags lister for ubrugelige.

Læs også ‘Razzie Awards: Her er årets værste film‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 sraw rats 4 år siden

The worst movies of the year: Den sidste halve time af “Once Upon a Time in Hollywood..... What????????
Gravatar

#2 Geekalot 4 år siden

#1 nåede kun den 1. Halve time af filmen, 2 gange før jeg måtte give op.
Har det egentlig fint med der er en værste film liste. Så kan de selv gå ind og se deres film er noget makværk. Det samme som når der bliver lavet årets bedste film liste, sjovt nok brokker de sig aldrig over den..
Gravatar

#3 123456789 4 år siden

     
Gravatar

#4 OliverDK 4 år siden

"What good does this do?"

Tjah mit gæt: Det giver clicks og penge i kassen pga mennesker tiltrækkes af negativitet (særligt om kendte og rige) og jeg tænker Elijah leger nyttig torsk her for Variety, da de nu gnider sig endnu mere i hænderne over Twitter kommentarerne fra kendte som ham, da det betyder endnu flere penge i kasse pga. clicks fra "foragerede".

Skriv ny kommentar: