Lalandia Tenet Christoper Nolan / Filmz.dk

“Tenet”-produktion boede på feriecenter – Christopher Nolan lejede Lalandia


Christopher Nolans filmhold overnattede på Lalandia under de danske optagelser til “Tenet”.

I september kunne Filmz eksklusivt afsløre, at Christopher Nolan optog scener i Danmark til den kommende storfilm “Tenet” sammen med Hollywood-stjernerne Robert Pattinson og John David Washington samt resten af produktionens cast og crew.

Optagelserne fandt sted på Lolland ud for Rødbyhavn ved havvindmølleparken Rødsand 2 sammen med flere hundrede produktionsfolk. Hvor boede alle disse mennesker under optagelserne? Det kan Filmz nu afsløre.

Flere kilder fortæller til Filmz, at Christopher Nolan havde lejet i nærheden af 275 hytter på det danske feriecenter Lalandia i Rødby.

Således kunne de ansatte efter fyraften slappe af med en badetur i Aquadome eller lege i Monky Tonky Land. Dog ikke Christopher Nolan selv eller de største stjerner på “Tenet”-holdet.

De største “Tenet”-profiler var i stedet indlogeret på luksushotellet Bandholm Hotel (billedet nederst) på den nordlige side af Lolland tæt ved Knuthenborg Safaripark.

Læs også ‘Robert Pattinson bekræfter Filmz-afsløring – ‘Jeg var i Danmark’‘.

“Tenet” får premiere den 16. juli.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Prøv lige at køre dine nyheder gennem Natholdets filter om "vigtig viden/ligegyldig info". Troede det her var et nørdsite, ikke en dansk udgave af Goship. Who the hell cares!
Gravatar

#2 The one is back 1 år siden

Bandholm Hotel jeg skal ned at prøve det Bandholm Hotel
Gravatar

#3 Tyler Durden 1 år siden

Nagash (1) skrev:
Prøv lige at køre dine nyheder gennem Natholdets filter om "vigtig viden/ligegyldig info". Troede det her var et nørdsite, ikke en dansk udgave af Goship. Who the hell cares!

Enig. Det er nede på lavt Se & Hør niveau det her. Unødvendigt, og virker lidt desperat efter de berømte Clicks... som jeg desværre lige har bidraget til :-(
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#4 Geekalot 1 år siden

Men vi kommentere alle på det. Hvad siger det så om os ?
Gravatar

#5 MacGuffin 1 år siden

Hvad der i årevis har været øjensynligt for alle andre end jer selv.

Skriv ny kommentar: