Marvel Studios leder efter en skuespiller til rollen som Hulkling – medvirker i “WandaVision”.

Phase 4 af MCU bliver i den grad den mangfoldige fase for Marvel Studios. Nu meldes en homoseksuel Hulk-karakter på vej til Disney Plus-serie.

Det begyndte onsdag med, at den normalt troværdige Daniel Richtman afslørede, at Hulkling – også kendt som Teddy Altman – var på vej til MCU.

Herefter fulgte Geeks WorldWide op med mere Hulkling-nyt. Her blev det afsløret, at Marvel søger en mand på 15-20 år til rollen som Teddy Altman.

Nu kan The Illuminerdi angiveligt afsløre, at Hulkling bliver en del af “WandaVision”, der får premiere senere i år.

Tidligere er det blevet afsløret, at “WandaVision” vil introducere organisationen S.W.O.R.D. – læs om det her.

Og netop S.W.O.R.D. vil i “WandaVision” stå for at beskytte Teddy, der er Skrull og minder om en yngre udgave af Hulk, men med formskiftende evner.

Teddy Altmans introduktion til MCU i “WandaVision” vil give god mening for fans af Marvel Comics-tegneserierne.

Således blev Hulkling introduceret i 2005 i “Young Avengers #1” som kæreste til Wiccan, der er den ene af Wanda og Visions sønner.

Et lækket casting-bånd har allerede afsløret, at netop Wiccan – og Speed – medvirker i “WandaVision”.

Læs også ‘Casting-læk: Død Marvel-helt kan genopstå i MCU-serie‘.

Wiccan, Speed og Hulkling er desuden alle medlemmer af Young Avengers.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Geekalot 4 år siden

Nej tak..
Gravatar

#2 Durante 4 år siden

Af alle de karakterer de kunne have valgt....
Gravatar

#3 Star Trek fever 4 år siden

Hvor ligegyldigt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 nwinther 4 år siden

Jeg har altid set Hulk som en romantisk karakter - som kom han ud af pennen på Emily Brontë.
Så det er godt at se, at hans seksualitet bliver prioriteret og dvælet ved. Endelig.

"HULK WANT POPPERS"
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 soveni 4 år siden

Hulkling har ikke noget med Hulk at gøre udover han er grøn. Mener han er en blanding af Kree og Skrull. Det er grundet hans skrull egenskaber at han vælger at være/ligne en hulk lignende persona.

I forhold til om han er relevant eller ej. Han er indover original materialet i tegneserierne. Og så ligner det at Marvel er ved at køre i stilling til en Young Avengers serie eller film.
Gravatar

#6 jesperr 4 år siden

Nej tak...
Gravatar

#7 Ryder666 4 år siden

Også et kæmpe NEJ TAK herfra.

Har, som sådan, ikke noget imod homoseksuelle!
Er bare træt af, at man skal stopfodres, med sådanne nyheder, nærmest dagligt.

Det kan, fra min side, godt være lige gyldigt , da jeg alligevel, kun ser ganske få serier pt.
Gravatar

#8 SublimeKen 4 år siden

Jeg glæder mig gevaldigt til Wandavision. At de så tilfældigvis introducere en karakter der er en kree-skrull blanding, er homoseksuel, intet har tilfælles med Hulk - udover dele af navnet og farven (Alle skrulls er grønne btw) - og som jeg personligt ingen interesse har i at se, gør ikke at jeg glæder mig mindre.

Dette er stadig en serie der omhandler Scarlett Witch og til dels Vision, og hvis den har bare smule tilfælles med House of M, kan den næsten ikke blive andet end episk.

At de laveste fællesnævnere i denne tråd så straks er ude med faklerne fordi ordet homoseksuel bliver nævnt, om en højst sandsynligt lille birolle karakter, viser jo sådan set bare folks sande kulør og fordomme, eller mulige intelligensniveau, hvis de ikke kan tænke længere end click-bait overskriften og flamebait indholdet.
Gravatar

#9 Ryder666 4 år siden

#8

Clickbait eller ej, så er det efterhånden blevet hverdagskost med nyheder om homoseksuelt indhold, hvilket er trættende i længden. Ikke sagt at min tolerance-niveau overfor homoseksuelle er lav eller ikke-eksisterende, for det er den ikke. Jeg respekterer folk der tør at stå frem, men er træt af den evige bombardement, og skiltning af, hvor aktuelt, det er blevet. En nærmest konstant dagligdagskost. Giver det mening?
Gravatar

#10 MartinEH 4 år siden

#9 Der er godt nok mange nyheder, der omhandler alt muligt andet. At det her så er en nyhed om en karakter, der (så vidt jeg kan forstå) altid har været homoseksuel, gør det vel nærmest per automatik ikke til en "ny" bølge af politisk korrekthed. En gang imellem er det måske bare MCU, der når ud til de små karakterer, hvor det ikke er så mainstream længere.

Samtidigt glæder jeg mig usigeligt meget til den WandaVision-serien og jo mere de bringer ind fra House of M - desto bedre.

Skriv ny kommentar: