Baron Mordo er tilsyneladende på spil som skurk i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Der er endnu intet officielt om handlingen til “Doctor Strange 2” fra Marvel Studios. Men nu giver casting-website et hint.

Backstage annoncerer løbende om kommende castings i filmbranchen, hvilket nu også er tilfældet for fortsættelsen til “Doctor Strange”.

Det sker sammen med en synopsis om handlingen i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, der altså ikke er officielt bekræftet:

”Efter begivenhederne i ‘Avengers: Endgame’ fortsætter Dr Stephen Strange sine undersøgelser af Tidsstenen. Men en gammel ven – nu fjende – sætter en stopper for hans planer, hvilket får Strange til at slippe en ubeskrivelige ondskab løs,” står der i opslaget hos Backstage.

Tre oplysninger er interessante i dette opslag. For det første udspiller “Doctor Strange 2” sig efter “Endgame”, hvilket også var forventet.

Dernæst er det værd at bemærke, at en gammel ven sætter handlingen i gang. Der kan næsten kun være tale om Chiwetel Ejiofors rolle som Mordo, der i “Doctor Strange” var venner med Stephen Strange, inden han mod slutningen vendte sig imod MCU-helten.

Endelig er det interessant, hvilken ‘ubeskrivelig ondskab’ der mon er tale om? Her er to muligheder.

Der er på forhånd annonceret, at Disney Plus-serien “WandaVision” lægger direkte op til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, hvor Wanda Maximoff/Scarlet Witch også medvirker.

MCU-teorier peger på, at Scarlet Witch vil udvikle sig til skurk i Phase 4 af MCU, så det kan være hendes ondskab, der henvises til.

Det kan også være Marvel-skurken Nightmare, som angiveligt spiller en rolle i “WandaVision” – læs om det her.

Læs også ‘Marvel-chok: MCU-instruktør forlader “Doctor Strange 2”‘.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får premiere d. 7. maj i 2021.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 2 år siden

Hmmm, Thanos sagde at han brugte infinity gauntlet en sidste gang til at ødelægge alle infinity stenene. I fald nyheden er korrekt så er ihvertfald time stone ikke ødelagt alligevel..?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Gorman 2 år siden

Ups kom lige i tanke om at stenene genopstod pga tidsrejsen. Må hellere få genset Endgame her i weekenden :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 HighFlyer15 2 år siden

Gorman (2) skrev:
Ups kom lige i tanke om at stenene genopstod pga tidsrejsen. Må hellere få genset Endgame her i weekenden :)

Stenene "genopstod" aldrig. De findes stadigvæk, dog i atom form. "Reduced the stones to atoms". Så de findes stadigvæk. Det er bare ret umuligt at finde dem.
Medmindre Marvel finder på et eller andet silly hvor de samles igen. Men nu har vi haft Infinity War, så der er ikke behov for at Infinity Stones skal være en central del af de nye historier.

Men ja, virker ret mærkeligt at Strange skal have fat i Timestone allerede igen.

Skriv ny kommentar: