Successerien “How I Met your Mother” er i øjeblikket i gang med sin niende og sidste sæson på den amerikanske tv-kanal CBS. Nu, hvor serien lakker mod enden, er CBS begyndt at overveje, hvordan den skal erstattes.

Læs også Filmz’ interview med forfatteren bag “50 TV-serier du skal se”.

Det er endnu ikke sikkert, hvorvidt det bliver til noget, men folkene bag “How I Met Your Mother” overvejer at lave en ny serie efter samme koncept, der blot bliver vendt på hovedet, således at vi i stedet følger en kvindes vej mod at møde sin ægtefælle.

Skulle konceptet om “How I Met Your Father” blive en realitet, vil den nye hovedrolle muligvis blive introduceret i det sidste afsnit af “How I Met Your Mother”. Samtidig vil den nuværende series favoritbar, MacLaren’s Pub, muligvis også være tilholdsstedet for den nye vennegruppe.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Lard Hanson 8 år siden

Nej.
Gravatar

#2 David Munch 8 år siden

Ellers tak. Jeg synes i forvejen at denne serie trækker for meget i langdrag, og humoren ofte er for tør..
Gravatar

#3 Collateral 8 år siden

Jeg kan godt lide HIMYM... men som #1 siger: Nej!
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 steadi07 8 år siden

Hvis de formår kun at give den 2-4 sæsoner, så kan det være, at den faktisk kan holde sig på et nogenlunde niveau. HIMYM's sidste par sæsoner har været massive langdrag, og niende sæson formår også at trække visse historier ud på den dybe ende, hvor selv Fredo havde valgt at begå selvmord. Christ, det har været pinligt at følge med i.

Og så engang i mellem virker det til, at forfatterne bliver trætte af det langsomme tempo, og så smider de en ordentlig omgang udvikling ind i ét enkelt afsnit, se seneste episode.

I det mindste bliver Ted behandlet med større respekt end de sidste par sæsoner. Det har mest bare været udvikling for alle andre end ham.


Nå ja, TL;DR: Måske til "HIMYF", omend jeg nok vil foretrække, at det ikke sker.
Gravatar

#5 Snyltetast 8 år siden

En serie, der er gået fra at være virkelig sjov og interessant til uhyggeligt langsommelig og humorforladt. Jeg siger pas!
Som #4 siger, har de været nødt til helt at stoppe udviklingen hos Ted, fordi man ikke havde flere historier tilbage andet end netop, hvordan han mødte moderen. Der burde klart have været sat stop efter en 3-4 sæsoner, ligesom man burde have overvejet en enkelt - eller måske blot en halv - sæson, hvor moderens karakter fik lov til at være en fast del af castet, så man kunne lære hende at kende. Det er virkelig skuffende og lidt af et antiklimaks, at man ved så lidt om hende og egentlig slet ikke kommer til det, eftersom serien slutter efter denne sæson. De sidste 4-5 sæsoner har været én stor skuffelse og en langtrukken afrunding på en ellers vel opbygget karakterbase, og man er gået fra en tilnærmelsesvis realistisk skildring af livet som single til håbløst langt ude historier med stadigt mere usandsynligt eskalerende hændelser, hvor Barney - den (efter min mening) mest overvurderede karakter nogensinde i tv - i centrum. Barney er ligesom Ted gået fra at være de mest humoristiske og charmerende personer til voldsomme irritationsmomenter, når man ser på de sidste 4-5 sæsoner. Man har bygget et koncept op, man slet ikke kunne styre, og derfor bør man også lægge det i graven efter denne sæson.
Gravatar

#6 ChristianJensen 8 år siden

Lad nu bare vær'..
"Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street"
Gravatar

#7 Bruno 8 år siden

Har man fundet ud af hvem moderen er?
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 X&O 8 år siden

Bruno (7) skrev:
Har man fundet ud af hvem moderen er?


Ja. Man så hende første gang i 24. afsnit i sæson 8.
Gravatar

#9 Bruno 8 år siden

X&O (8) skrev:
Ja. Man så hende første gang i 24. afsnit i sæson 8.


Ah, så må jeg Wikie lidt, fordi jeg stod af for en del sæsoner siden.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#10 steadi07 8 år siden

#9 - Hvis du "følger" HIMYM på Facebook, så var du vidne til den største spoiler i meget, meget, meget lang tid. Under en time efter afslutningen af afsnittet, hvor moderen introduceres, så valgte CBS at smide et kæmpe billede op af hende med tekst ala "So, how do you like the mother?"

Kæææææmpe fiasko!

Skriv ny kommentar: