Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Falcon (Anthony Mackie), War Machine (Don Cheadle), Vision (Paul Bettany), Ant-Man (Paul Rudd), Winter Soldier (Sebastian Stan), Black Panther (Chadwick Boseman) og Spider-Man (Tom Holland) er alle med i næste års “Captain America: Civil War”. Men særligt én grøn Marvel-helt mangler; Hulk er ikke med.

Se også: Nyt concept art viser opdelingen af Avengers i “Captain America: Civil War”

Mark Ruffalos karakter Hulk var ellers med i manuskriptet, men er siden hen blevet fjernet. Skuespilleren er meget hemmelighedsfuld om årsagen bag:

”Årsagen er for vigtig til, at den kan blive afsløret i denne film. Jeg var med i manuskriptet, men så fjernede de min karakter. De vil ikke afsløre, hvor han er og hvorfor. Jeg ved ikke engang, om Hulk vil være tilbage snart,” siger Ruffalo til Bad Taste.

Dermed får hverken Tony Starks pro-registreringhold eller Steve Rogers’ registreringsmodstandere gavn af Hulk. Således handler “Civil War”om Tony Starks forsøg på at indføre registrering af superhelte – de såkaldte the accords. En idé, som Steve Rogers/Captain America er modstander af. Dette bliver skillelinjen, som alle andre Avengers deler sig efter. Men altså ikke Hulk.

“Captain America: Civil War” får dansk premiere d. 5. maj i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Jack Slater 7 år siden

Jeg tror at Marvel tænker meget på hvordan de bedst kan lave en stand-alone hulk film, som rent faktisk passer godt ind i universet og som bliver bedre end Ang Lee's og Louis Leterrier's versioner.
Gravatar

#2 Mixart 7 år siden

Jeg kunne også forestille mig, at vi først ser Hulk til allersidst i Infinity War part 2, når de skal bekæmpe Thanos. Det kan blive for meget at se alle heltene samlet heletiden og at de istedet vil gemme Hulk tilsidst som en overraskelse.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

De havde vel et problem med at forklare hvordan Captain America og hans team kunne vinde over bare Hulk :)
Gravatar

#4 Wookien 7 år siden

Jeg ser en planet hulk film komme.
Gravatar

#5 Jack Slater 7 år siden

#4
Det ville være for godt til at være sandt :)
Gravatar

#6 CaGoDa 7 år siden

og Thor er jo heller ikke med
Gravatar

#7 Menneskedyr 7 år siden

Planet Hulk film ville være alt for vildt. Det kunne være spændende om de havde modet allerede nu, men hvis disse franchises med superhelte fortsætter med deres popularitet og enorme indtjeningssummer, så tror jeg godt at fans af tegneserierne kan se frem til alle mulige historier og variationer af deres yndlingshelte
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#8 danish99 7 år siden

Latterligt.derfor er DC Universe bedre og heller ikke så farvet, men et mere mørkt Universe.
King
Gravatar

#9 Hive 7 år siden

danish99 (8) skrev:
Latterligt.derfor er DC Universe bedre og heller ikke så farvet, men et mere mørkt Universe.


Så DC universet er bedre fordi Marvel vælger ikke at have Hulk med i en enkelt film? Den tåbelige udmelding tror jeg bare vi lader stå. :)

Hulk er ikke nødvendig i denne historie. At udelade ham giver perfekt mening. De burde have ladet hans fly drive ud i rummet og lægge op til en planet Hulk film engang i fremtiden, efterfulgt af World War Hulk.
Gravatar

#10 Kviesgaard 7 år siden

I tegneserien, som filmen vel henter inspiration fra, er Hulk heller ikke med, så for mig giver det god mening.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: