Marvels botaniske bølle er tilbage på soloeventyr i den første trailer til “I Am Groot”.

Sidste gang vi så Groot på det store lærred, udgjorde han det største og stærkeste medlem af Marvels intergalaktiske superheltehold, Guardians of the Galaxy.

Dog er vi ikke helt færdige med heltens mindre selv, der efter sin debut i “Guardians of the Galaxy” fik tilnavnet Baby Groot. Fanfavoritten er nemlig inden tilbage med anden sæson af sin kortfilmsserie “I Am Groot”, der passende er opkaldt efter den (næsten) eneste sætning, han er i stand til at udtrykke.

Derfor har Marvel nu også udgivet den første trailer til Sæson 2, der endnu engang ser Groot ude på eventyr. Her kommer han forbi en livsfarlig snemand, en næse og ikke mindst multiversets vogter The Watcher, som vi indtil nu ellers kun har set i animationsserien “What If…?”.

Du kan læse vores anmeldelse af “What If…?” Sæson 1 lige her.

Bag Groots begrænsede replikker har vi naturligvis Vin Diesel, der har været med siden karakterens første optræden. Sæson 2 bliver første Marvel-projekt med en Guardian i hovedrollen, der ikke har “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn involveret.

“I Am Groot” får premiere på Disney+ den 6. september.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 CaGoDa 9 måneder siden

der er kun tro ord at sige til det.

I Am Groot.
Gravatar

#2 Pistolprinsen 9 måneder siden

"I am Groot" er ikke det eneste han kan sige - det lyder bare sådan for jer, der ikke taler Groot (jeg havde det som tilvalgsfag på handelsskolen).
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#3 Miko666 9 måneder siden

#1 tror du mener 3 ord
Gravatar

#4 CaGoDa 9 måneder siden

#3 ja det havde jeg da i tankerne men havde åbenbart trykket på o og ikke e da jeg skrev det.

Skriv ny kommentar: