Danmarks første film om 1. verdenskrig er på vej i 100-året for krigens afslutning – teaseren er ude nu til “I krig og kærlighed”.

Med store navne som Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen og Tom Wlaschiha fra “Game of Thrones” er der lagt op til et episk kærlighedsdrama med “I krig og kærlighed”.

Storfilmen har fået 8,1 millioner kroner i filmstøtte fra Det danske filminstitut til at realisere en dansk film om ‘Den store krig’ fra 1914 til 1918.

“I krig og kærlighed” handler om Esben, der deserterer fra krigen for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år.

Men alt er ændret i hans fravær. Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

“I krig og kærlighed” får biograf-premiere d. 15. november.

Teaser for I KRIG & KÆRLIGHED

Den allerførste teaser til kærlighedsdramaet "I Krig & Kærlighed" er endelig landet! Vi har glædet os SÅ meget til at vise jer den!

Slået op af I Krig & Kærlighed i Torsdag den 19. april 2018Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 tkryger 3 år siden

Lad vær og få jeres forventninger op. Så den til en preview for nogle måneder siden, og den var pinligt ringe, specielt manus, med tåbelige, tåkrummende replikker og en af de værste slutninger i filmhistorien. Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen er wastede. Eneste lyspunkt er sjovt nok Sebastian Jessen og ham den tyske spiller, resten er yuck. Har efter sigende kostet en del penge, synd der ikke har været mere talent involveret.

Skriv ny kommentar: