De første billeder fra den kommende “Luther”-film tager vores hovedperson uden for sine vante rammer i London.

Efter fem sæsoners fjernsyn står Idris Elba-karakteren for første gang over for sit første spillefilmsmysterium. Det bliver dog stadigvæk på tv-skærmene hjemme i stuerne. Den første film i franchisen får nemlig ikke biografpremiere, men udgives i stedet på Netflix engang i marts.

Empire Magazine har nu fået æren af at offentliggøre Netflix-filmens første billeder, og at dømme ud fra det snefyldte bjerglandskab på det ene foto kan vi godt forvente et krimidrama, der fører os uden for Londons bygrænser. Hele filmen foregår dog naturligvis ikke i de allerhøjeste luftlag, og på det andet billede føres vi i bogstavelig forstand ned i undergrunden. Du kan se billederne herunder.

Billede

Neil Cross, der både skrev og skabte serien, har også skrevet den kommende film, der instrueres af Jamie Payne, instruktøren bag samtlige Sæson 5-afsnit.

På rollelisten finder vi “Bad Times at the El Royale”-skuespiller Cynthia Erivo, “Lord of the Rings”-ikonet Andy Serkis og “Irma Vep”-skuespiller Jess Liaudin. Sammen med Elba vender Dermot Crowley tilbage i sin rolle som Martin Schenk.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: