The Last Jedi” bliver som bekendt Carrie Fishers sidste “Star Wars”-film. Den afdøde Princess Leia-skuespiller skulle ellers have medvirket i “Episode IX”. Nu afsløres det, at hun reelt havde hovedrollen.

Se også: Lucasfilm: “Episode VIII” bliver sidste “Star Wars”-film med Carrie Fisher

Det er Lucasfilm-chefen Katherine Kennedy, der nu afslører, at Carrie Fisher skulle have været helt i front for den nye trilogis sidste film:

”Hun tog fat i mig og sagde: ‘Jeg skal være i front for Episode IX!’ Fordi Harrison var i front og i centrum for Episode VII, og Mark er i front og i centrum for Episode VIII. Hun mente, at Episode IX ville blive hendes film. Og det ville den have været,” siger Kennedy til Vanity Fair.

Således har det fra begyndelsen af sequel-trilogien været planen, at ‘de tre gamle’, Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher, skulle have hver deres film.

På grund af dødsfaldet nåede Fisher det altså ikke. Og Lucasfilm har afvist at genskabe hende med CGI-teknologi, som det var tilfældet i “Rogue One”.

Derfor har “Episode IX”-instruktør Colin Trevorrow været nødsaget til at ændre den afsluttende film radikalt. Hvordan ved vi endnu ikke.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 24. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: