Ingen Brandon Routh i “The Informers”


Der er store problemer med den kommende stjernebesatte film “The Informers” – alle scener med Brandon Routh (“Superman Returns”) er nu blevet skåret væk.

Den del af historien, som omhandlede Rouths karakter, en vampyr, er blevet redigeret helt ud af filmen på grund af for meget sex og vold.

Filmens udvikling har været en turbulent tur. Til at starte med skulle “The Informers” have haft Nick Jarecki – der tilpassede Bret Easton Ellis’ bog til det store lærred – som instruktør, men dette blev pludselig ændret, og Gregor Jordan tog over. Denne ændring gjorde, at filmen endte med at være et helt andet produkt, end Ellis og Jarecki havde i tankerne.

Hverken Ellis, Jarecki eller skuespillerne skulle være glade for filmens slutresultat, og det forlyder, at ingen af dem vil være med til at lave nogen form for publicity for filmen.

Filmen, som kører på en række karakterdrevne plots, der alle bliver spundet sammen undervejs, er baseret på Ellis’ bog, der handler om en uge i Los Angeles i 1983, hvor der bliver fortalt historier om, hvad en række filmfolk, rockstjerner, en vampyr og andre foretager sig i løbet af de syv dage.

“The Informers” har bl.a. Mickey Rourke, Billy Bob Thornton, Kim Basinger og Winona Ryder på rollelisten.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 chuck 11 år siden

Ændret pga. for meget sex og vold?!? Jeg så filmen i Berlin og der er masser af sex og vold, så de kommer ikke uden om en r-rating alligevel. Filmen er so so, så en vampyr kunne måske have været løsningen :)
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#2 fazz 11 år siden

Nice Cast ;D Skal helt klart ses!
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: