En ny maskeklædt morder slår sig løs i New York City i den første trailer til “Scream VI”.

Efter vi tidligere i år fik Matt Bettinelli-Olpin og Tyler Gillets succesfulde genoplivning af “Scream”-franchisen, stod det lynhurtigt klart, at Ghostface-masken ikke var lagt på hylden, og nu har vi altså fået det første blik på, det sjette kapitel i filmserien.

Læs også: “Instruktørholdet bag ‘Scream’ (2022) skal instruere ‘Escape From New York’-reboot”

Her følger vi endnu engang Sam (Melissa Barrera) og Tara Carpenter (Jenna Ortega), der sammen med deres venner, søskendeparret Chad (Mason Gooding) og Mindy (Jasmin Savoy Brown), er flyttet til New York City for at starte et nyt kapitel uden for Woodsboro.

I filmens trailer ser vi dog, at en ny Ghostface-morder står klar til at hjemsøge de overlevende venner, hvilket tilsyneladende går ud over Mindy.

Filmen bliver den første i franchisen, der ikke har final girl-ikonet Neve Campbell med i rollen som Sidney Prescott. Dog vender både Courteney Cox og Hayden Panetierre tilbage som hhv. Gale Weathers og Kirby Reed.

Derudover kan vi blandt “Scream”-debutanterne se Dermot Mulroney (“My Best Friends Wedding”), Henry Czerny (“Mission: Impossible”), Samara Weaving (“Ready or Not”), Tony Revolori (“Spider-Man: Homecoming”) og Jack Champion (“Avatar: The Way of Water”).

Forfatterne bag “Scream” (2022), James Vanderbuilt og Guy Busick, vender begge tilbage til fortsættelsen.

“Scream VI” får premiere den 30. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: