En ny “Superman”-film er på vej, men det bliver ikke med Henry Cavill som superhelten.

Det er noget af en emotional rollercoaster, som fans af Henry Cavills Superman har været ude på, siden begyndelsen af november. Først optrådte han kort i “Black Adam”, og siden annoncerede han selv officielt, at han er tilbage i rollen som den blårøde superhelt. Warner Bros. udviklede på daværende tidspunkt også en “Man of Steel 2” med udsigt til at Cavill skulle vende tilbage til rollen.

Det er dog ikke tilfældet længere. For selvom WB og DC Studios stadigvæk udvikler en “Superman”-film, bliver det ikke en fortsættelse, og det bliver uden “Mission: Impossible – Fallout”-skuespilleren foran kameraet. Det har DC Studios’ medformand James Gunn offentliggjort i en række tweets, som du kan se i bunden af artiklen.

Her skriver filmskaberen, at man har en plan for DC, som de vil afsløre mere omkring i begyndelsen af det nye år.

Han skriver også, at denne plan inkluderer en “Superman”-film, som fokuserer på en tidligere del af superheltens liv, hvorfor Cavill ikke vender tilbage karakteren. På trods af filmens fokus, bliver det ikke en oprindelseshistorie. Gunn bekræfter derudover, at han selv skriver filmen, der endnu ikke har nogen instruktør tilkoblet.

Cavill har også selv delt de ærgerlige nyheder på sin Instagram, hvor han ønsker Gunn, Safran og resten af dem, der er involveret i DCU-fremtiden held og lykke.

Gunn udelukker dog ikke et fremtidigt samarbejde med den nu tidligere Superman-skuespiller og forklarer, at de til et møde har diskuteret flere forskellige muligheder for et fremtidigt samarbejde.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Reborn Sith 1 år siden

Jeg har været tilhænger af James Gunn længe. Det er slut nu.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Pistolprinsen 1 år siden

Det er verdens dårligste nyhed - det skal eddermame være godt, det som de kommer med i stedet - Henry C var den bedste Superman nogensinde!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#3 filmz-DonOlsen 1 år siden

Jeg er enig, lad nu være med at vise os oprindelseshistorien engang til, hele jordens befolkning og deres bedstefar kender den til ukendelighed - væk er den bedste superman skuespiller men de bibeholder den absolut dårligste batman... suk.
Gravatar

#4 Star Trek fever 1 år siden

DC har været i respirator længe. Dette må være ledelsens svar på aktiv dødshjælp.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: