Chad Stahelski, instruktøren bag den kommende adaptation af det populære samuraivideospil “Ghost of Tsushima”, forsøger at gå så autentisk til værks som muligt.

Da “Ghost of Tsushima” udkom til PlayStation i 2020 var det med tydelig inspiration fra den legendariske instruktør Akira Kurosawa, der instruerede flere ikoniske samuraifilm. Inspirationen var så gennemtrængende, at spillet havde en Kurosawa game mode, hvor spillet kunne opleves i sort-hvid med filmkornseffekt – ganske som i Kurosawas egne film.

Spillet blev lavet med en tydelig kærlighed til den japanske kultur, og det var da også muligt at nyde spillet på japansk. Netop det japanske sprog kommer sandsynligvis til at spille en stor rolle i “John Wick”-instruktør Stahelskis kommende filmfortolkning. I et interview med Collider forklarer han:

“[…] jeg tror, at hvis vi gør det her rigtigt, vil den være visuelt betagende. Den er karakterdrevet. Den har en mulighed for fantastisk action, et fantastisk udseende. Og ærlig talt, vil vi forsøge at gøre det hele i stilen. Med det mener jeg, det er en japansk ting omkring mongolerne, der invaderer Tsushima-øen. Et fuldstændig japansk cast, på japansk. Sony er med på at bakke os op på det punkt.”

Det er blot to år siden, at Bong Joon-hos sydkoreanske “Parasite” vandt en Oscar for bedste film, men det er alligevel ikke ofte, at en amerikansk produceret film på denne størrelse bliver skabt på et andet sprog. Det vil dog markere et spændende nyt kapitel i amerikansk film, og en “Ghost of Tsushima”-adaptation ville bestemt ikke være et dårligt sted at forsøge sig med en historie på originalsproget.

Læs også: “‘John Wick: Chapter 4’-video afslører ny premieredato: Forsinket knap et år”

Inden vi kan se “Ghost of Tsushima”, som endnu ikke har fået sin premieredato, kan vi glæde os til Stahelskis fjerde film i “John Wick”-franchisen, der får premiere den 23. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: