Den sidste sæson af Netflix’ super populære sci-fi-horror-serie “Stranger Things” vil sætte det originale cast i fokus.

Max, Robin, Billy og Eddie. Duffer-brødrene har sjældent været bange for at introducere nye karakterer til “Stranger Things”-folden, og langt hen ad vejen har de været utroligt vellykkede. Det kan dog meget vel være ovre nu, har showrunner-tvillingerne afsløret i et nyt interview med IndieWire.

Da de bliver spurgt ind til processen bag introduktionen af en ny karakter, forklarer Ross Duffer, at “når vi introducerer en ny karakter, ønsker vi at sikre os, at de bliver en uundværlig del af narrativen.”

Hertil kommer der dog også udfordringer: “Hver gang vi gør det, er vi nervøse, fordi man har følelsen af, ‘vi har en fantastisk gruppe karakterer her, og skuespillere, og for hvert øjeblik vi bruger med en ny karakter, tager vi tid væk fra en af de andre skuespillere. Så vi er bare meget, meget forsigtige med, hvem vi introducerer.”

De to brødre roser dog Joseph Quinn, Sadie Sink, Dacre Montgomery og Maya Hawke, der alle først er blevet introduceret efter sæson 1, og som har haft vigtige roller for historien siden.

Matt Duffer understreger dog, at der sandsynligvis ikke bliver introduceret nogle store nye ansigter i den afsluttende sæson af serien: “Vi giver alt vi har for at modstå [at tilføje nye karakterer] i Sæson 5. Vi prøver vel at undgå det, så vi kan fokuserer på de originale karakterer.”

Læs også: “Duffer-brødrene laver ‘Stranger Things’-spinoff og en live-action ‘Death Note’-serie under nyt produktionsselskab”

Om det lykkes brødrene at holde sig fra at introducere nye karakterer, eller om det bliver nødvendigt for historien, at tilføje endnu en hidtil ukendt Hawkins-beboer, finder vi sandsynligvis først ud af, når vi begynder at nærme os den femte sæson. Der kan dog gå noget tid endnu, da den hverken er begyndt at filme eller har fået en premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: