Brødrene Andy og Ryan Tohill skal instruere ny “The Texas Chainsaw Massacre” – skabt til fans.

Tobe Hooper stod i 1974 bag horrorklassikeren “The Texas Chainsaw Massacre”, hvor to søskende og tre af deres venner på vej for at besøge deres bedstefars grav i Texas, men ender i stedet som ofre for Leatherface og hans familie af psykopatiske kannibaler.

Hoopers kultfilm blev siden efterfulgt af tre fortsættelser – “The Texas Chainsaw Massacre 2”, “Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III”, “Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation” – inden Michael Bay som producent i 2003 stod bag et reboot, der førte til en prequel og to spinoffs med titlerne “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning”, “Texas Chainsaw 3D” og “Leatherface”,

Nu skal Andy og Ryan Tohill (“The Dig”) instruere en helt ny “The Texas Chainsaw Massacre”, skriver Variety.

”Tohill-brødrenes version er præcis det, som fans ønsker sig. Den er voldelig, spændende og så fordærvet, at den bliver ved dig for evigt,” siger Bad Hombre-producent Fede Alvarez.

Læs også ‘Chris Rocks nye “Saw” får titlen “Spiral” – her er traileren‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 4 måneder siden

Spændende, fordærvet, voldelig, whats not to like? Lad os nu se hvordan den bliver når den kommer, bare de ikke dykker ned i hans barndom, som de vist havde planlagt på et tidspunkt med Jason Voorhees, inden de planer heldigvis blev lagt død.
Gravatar

#2 compax 4 måneder siden


#1 Det syntes jeg faktisk kunne være spændende hvis de gjorde. Lav en Texas Chainsaw Massacre, som primært handler om hans unge år og så lav en 2'er som er i nutiden.

Skriv ny kommentar: