“The Invisible Man” rejser sig fra ruinerne af Dark Universe – Blumhouse deler første trailer.

Tilbage i 2017 skulle “The Mummy” være starten på et nyt filmunivers baseret på Universals klassiske monstre.

Men Dark Universe døde med “The Mummy”, der floppede stort.

Blumhouse overtog herefter produktionen af “The Invisible Man”, som går en anden vej end den effekttunge “The Mummy”.

Her spiller Elisabeth Moss (“Us”) rollen som Cecilia Kass, der er fanget i et voldeligt forhold til en rig og genial forsker.

Forskeren – spillet af Oliver Jackson-Cohen (“The Haunting of Hill House”) – begår dog selvmord, da Cecilia flygter fra ham.

Men snart mistænker hun, at der er tale om et svindelnummer – at hun bliver forfulgt af en mand, som ingen kan se.

Læs også ‘Efter Dark Universe: Blumhouse går ny vej med monster-film‘.

“The Invisible Man” får dansk premiere d. 12. marts.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Mejse 8 måneder siden

ser da interessant ud :)
Gravatar

#2 Ryder666 8 måneder siden

Mejse (1) skrev:
ser da interessant ud :)


Helt enig.

Af film, hvor der figurerer usynlige personer, er jeg ret glad for "Memoirs Of The Invisible Man" med chevy chase, "100 Feet" med Michael Pare som usynlig mand og "Hollow Man" med Kevin Bacon som usynlig.
Gravatar

#3 nathue 8 måneder siden

Jeg føler jeg har set hele filmen nu. Nå, så behøver jeg ikke at bruge tid og penge på den.
Gravatar

#4 SublimeKen 8 måneder siden

Der var også engang hvor Johnny Depp skulle have spillet den usynlige mand. Havde gerne set, at det havde lykkedes dem med Dark Univers, men så prøvede de at lave en Mission: Impossible mumie film.
Gravatar

#5 Johnny42 8 måneder siden

Den her trailer rykker mig hverken i positiv eller negativ retning, havde faktisk fuldstændig svedt ud at der var en invisible man film på vej.

The Mummy havde samme plot og var lige så god som mange af nutidens superheltefilm. Jeg ville gerne have set mere til Tom Cruises karakter.

Jeg håber dog på mere horror i denne nye film, noget som jeg ikke fik indtryk af ud fra traileren.
Gravatar

#6 BlackJesus 8 måneder siden

Ja forstår heller ikke helt kritikken af Mummy i forhold til alle de andre film i samme genre.

Marvel har så mange af seerne, at det var svært for andre film at kæmpe med de samme måneder som Marvel udgav film. Han Solo filmen udkom samtidig med Infinity War og Deadpool.

Ja dum trailer, som om den har vist hele handlingen. Men ellers ser det spændende ud. Minder lidt om kultfilmen Hollow Man med Bacon.
Gravatar

#7 HighFlyer15 8 måneder siden

nathue (3) skrev:
Jeg føler jeg har set hele filmen nu. Nå, så behøver jeg ikke at bruge tid og penge på den.

Kan du sige om alle film i disse dage, BORTSET fra Parasite. Jeg så traileren og fattede ikke hvad jeg skulle til at se og filmen var intet som traileren viste.
Gravatar

#8 SublimeKen 8 måneder siden

#5

Mit problem med The Mummy, var at den prøvede at blande Mission: Impossible, med en gyserfilm. Enten fungerer de to ting bare ikke sammen, eller også gjorde de et forfærdeligt arbejde. Der var mange gange hvor det føltes som de to ting overhovedet ikke passede sammen, hvilket tog mig ud af filmen flere gange. Effekterne og actiondelen var vel meget godt lavet (så vidt jeg husker), men husker ikke rigtig plottet, og synes ikke rigtig karakterene fungerede.

Det der fungerer for mig i de fleste superheltefilm er ikke nødvendigvis plottet, men karakterene, samt deres rejse og udvikling. Men mere eller mindre alle superheltefilm har samme plotstruktur, selv Nolans Dark Knight trilogi. Det handler om så meget mere en bare plot. Det handler om temaer (som Nolan ramte rigtigt) det handler om karakterer (Som MCU har ramt rigtig, for det meste) og det handler om sjæl, hvilket er så subjektiv som noget kan være.

Jeg føler fx at MCU har mere sjæl end Nolans TDK trilogi, men TDK trilogien har tilgengæld et mere filosofisk og intellektuelt udgangspunkt, som nogen måske ville forveksle med sjæl. Som jeg ser det, så er sjæl når en film er følelsesmæssig intelligent og stimulere hjernens højre side, og film som TDK stimulere mere hjernens venstre side, altså den logiske intelligens, hvor man filosofere mere, men føler mindre. De fleste mennesker bruger primært kun en af hjernens halvdele, mens den anden er relativt understimuleret. Man kan vel dele det op, meget simplificeret, efter om man foretrækker glædesrus og have det sjovt under og efter en film, eller man foretrækker at tænke over en film. Det ene er ikke værre end det andet. Det er æbler og appelsiner. Og det var helt sikkert et sidespor.

Mit problem med The Mummy, var netop at den vekslede mellem to forskellige følelser så langt fra hinanden, at de i sidste ende ikke passede sammen på nogen måde.
Gravatar

#9 Ryder666 8 måneder siden

BlackJesus (6) skrev:

Ja dum trailer, som om den har vist hele handlingen. Men ellers ser det spændende ud. Minder lidt om kultfilmen Hollow Man med Bacon.
Tænker at det er en krydsning af "Hollow Man" og "100 Feet" , bortset fra at vores kvindelige hovedperson i "The Invisible Man" ikke er fodlænket i et stort hus, som vist var tilfældet i "100 Feet" med Famke Janssen. Men hun var dog hjemsøgt, af hendes voldelig ægtemand, hvis jeg husker rigtigt. Længe siden jeg har set den.
Gravatar

#10 Bachone 8 måneder siden

Jeg er egentlig personligt altid positivt stemt over Blumhouse film. ser helt klart frem til the invisible man.
mummy var ok, lav den samme igen, fjern tom cruise + hans beslutninger så ville den komme op på god.

Skriv ny kommentar: