Fortsættelsen til den indonesiske actionfilm “The Raid” fra 2011 er på vej, og nu har instruktøren bag filmen så valgt en lidt alternativ måde at promovere filmen på.

Se også: Ny trailer til “The Raid 2” viser endnu mere action

Filmens instruktør, Gareth Evans, har nemlig valgt at udgive en særdeles blodig actionscene fra filmen, der endte med at blive klippet ud under redigeringsprocessen. Evans forklarer, at scenen blev fjernet, fordi filmen allerede var lang, men at beslutningen var svær, da scenen var meget dyr og tidskrævende.

The Raid 2” starter kort efter slutningen på originalen, hvor politiofficeren Rama presses til at gå undercover i et fængsel for at kunne sikre, at hans familie forbliver i sikkerhed. I fængslet er hans mission at komme tæt på manden Uco, så han kan få hans far, mafia-bossen Bangun, ned med nakken.

Evans, der skrev og instruerede originalen, står også bag “The Raid 2”, som kan ses på den københavnske filmfestival CPH PIX, som begynder den 3. april.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 the_paki_don 9 år siden

Jeg ser den om natten d. 7. april, når jeg har set hele filmen i Empire! FUCK JEG GLÆDER MIG!
Gravatar

#2 Mikkel Abel 9 år siden

Den bliver fuldstændig sindsygt fed!!!
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 the_paki_don 9 år siden

Jeg kan godt forstå, hvorfor scenen blev cuttet ud, for den har ikke rigtig meget med filmens andre karakterer at gøre eller overhovedet.

Jeg kan forestille mig, at den passede ind ét enkelt sted, men jeg synes ikke, at den var vigtig.

Måske den bliver smidt ind i 3'eren?

Skriv ny kommentar: