Det var overraskende for de fleste, da Warner Bros. kunne afsløre, at den forholdsvis ukendte Seth Grahame-Smith skulle instruere DC Comics-filmatiseringen af “The Flash”. Nu er parterne imidlertid gået hvert til sit.

Se også: Overraskende valg: Han skal instruere “The Flash” for DC Comics

Det er The Hollywood Reporter, der kan afsløre, at Seth Grahame-Smith har valgt at forlade projektet på grund af ‘kreative uenigheder’. Nu skal “The Flash” så have ny instruktør, men der arbejdes tilsyneladende videre ud fra netop Grahame-Smiths manuskript.

Seth Grahame-Smith er bedst kendt som forfatteren bag bogen “Abraham Lincoln: Vampire Hunter”, som han så siden omskrev til manuskriptet til filmen. “The Flash” ville have været Grahame-Smiths første spillefilm som instruktør.

Ezra Miller har titelrollen i “The Flash”, der får premiere i marts 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Nagash 8 år siden

Så ved vi allerede, at den film flopper :(
Det går altid galt, når filmselskabet vil tage kreativ kontrol over projektet. Nu kommer der så en anden instruktør til, som delvist får ødelagt sin karriere, fordi han kommer til at stå i et dårligt lys, fordi han netop lader producerne bestemme.
Gravatar

#2 snabeldyret 8 år siden

Nagash (1) skrev:
Så ved vi allerede, at den film flopper :(
Det går altid galt, når filmselskabet vil tage kreativ kontrol over projektet. Nu kommer der så en anden instruktør til, som delvist får ødelagt sin karriere, fordi han kommer til at stå i et dårligt lys, fordi han netop lader producerne bestemme.


Hmm... Interessant teori!

Men det er nu stadig den film jeg ser mest frem til!
Jeg kan stadig nyde superheltefilm... De er min barndom på film!
Gravatar

#3 Alex- 8 år siden

#1 var det ikke også 'kreativ uenighed' der holdt Deadpool og Ant-Man tilbage? Begge forholdsvist succesfulde film. Ikke til at sige om instruktørerne ville have filmen i en tosset retning, svært at udtale sig om på sidelinjen. Jeg glæder mig sgu stadig til at se hvor DC er på vej hen!
Gravatar

#4 Nagash 8 år siden

Jeg ved ikke med Ant-Man. Men Deadpool blev jo alligevel lavet efter ønske. Den blev bare holdt tilbage længe, men endte jo alligevel med, at producenterne ikke tog over. Ellers var det aldrig blevet en R-rated film.

Men til jer begge: Prøv at tage et kig på de film, hvor en instruktør er hoppet fra af samme grund og kig så på, hvor mange af dem der floppede efterfølgende. Tag fx et kig på Finchers Alien 3.. Den film havde potentiale til at blive et mesterværk, men suttede så meget røv. Fincher hoppede godt nok ikke fra, men fik frataget så meget kontrol, at det slet ikke var hans film til sidst. Senere kom den såkaldte Director's Cut, som han nu ikke selv har klippet, og var en meget bedre film. Forestil jer så lige hvor god den faktisk kunne være, hvis han havde fået lov at lave den som ønsket. Han har jo vist mange gange siden, at han faktisk sagtens kan lave film, når han får kunstnerisk frihed.
Gravatar

#5 The_Corrector 8 år siden

Jeg er stadigvæk dybt skuffet over, at man ikke vælger at gøre som Marvel, og beholde samme skuespiller i rollen, som man bruger i tv-serien: The Flash; Grant Gustin.

Han kan sagtens udfylde rollen i en film, han spiller den efter min mening rigtig godt i tv-serien, og passer godt til rollen. Er derfor virkelig ked af, at skulle se en anden spille hans rolle som Flash i en film, og det er nok en af de mange grunde til, at jeg bedre kan lide Marvel end DC.
Gravatar

#6 Nagash 8 år siden

#5 - Egentlig ret enig. Det ville som egentlig være fint nok, hvis så de havde valgt en anden Flash. Har findes jo i mange skikkelser. Men som jeg forstod det, så skulle Flash i JL-universet også være Barry Allen.
Gravatar

#7 JimmyLarsenDamsgaard 8 år siden

#4 - enig, og synes egentligt det er lidt et generelt problem. Der er ca. 1 mil. tegneserie film/serier, og ser man dem uden "ekstra viden", så er det rigeligt svært at holde styr på uden også have flere sideløbende inkarnationer af samme person...
f.eks. Quicksilver som så er i Fox film, men døde i marvels, så ser man næste Fox X-men , og så er han i live, og der har jeg så en Kone der falder helt ud af filmen, og lige skal forklares til rette igen...
Der er jo en del af de her, men jeg tror virkelig ikke at det gør noget godt for nogen, at have flere udgaver af samme person, sideløbende...
Gravatar

#8 jamiemsm 8 år siden

#5

problemet her er jo at serien ikke vil give mening mere hvis det var en del af DCMU. i serien lyder det meget til at Barry er en af de første med så store super powers, og det virker lidt mærkeligt hvis der allerede flyver en Alien rundt i Metropolis.

hvis de skulle bruge serien lige som Agents of Shield ville de have for mange Restrictions i serien som ville gøre den meget bedre. plus dem der er i filmende ville ikke have tid til at både lave en serie og film. derfor er Coulsen ikke med i filmene mere.

jeg syntes det er meget bedre at de er 2 forskellige ting, så hvis filmen flopper så har vi stadig serien.

men tror nu ikke den flopper :)
Gravatar

#9 Nagash 8 år siden

#8 - Derfor ville de også være bedre, hvis de havde valgt en anden Flash til JL, i stedet for Barry Allen. Der er jo rigelig at vælge imellem. At de vælger den samme, giver jo kun anledning til forvirringer.

Skriv ny kommentar: