20th Century Fox har hyret Rupert Wyatt (“The Escapist”) til at instruere deres længe planlagte prequelfortælling til “Abernes planet”.

Filmen, som går under titlen “Ceasar: Rise of the Apes”, er skrevet af Rick Jaffa og Amanda Silver (“The Relic – Forbandelsen”) og er baseret på historien i “Oprør på abernes planet” fra 1972, der var den fjerde film i den originale franchise om de oprørske primater.

Samtidig forelægger der nye oplysninger om plottet i filmen, der før gik under titlen “Genesis: Apes”.

Historien vil følge en læge, som forsøger at kurere sygdommen Alzheimers, som har ramt hans far. Han arbejder med aber for at skabe en godartet virus, der kan trænge ind i hjernevævet og genskabe funktionaliteten. Efter at hans forskning bliver lukket ned, sidder han tilbage med kun én chimpanse – afkommet af hans mest lovede forsøgsemne.

Den unge chimpanse Caesar er utroligt intelligent for en abe, og henover tiden fortsætter han med at mutere og udvikle sig, så han antager et langt mere menneskeligt islæt og bliver i stand til at kommunikere med talens brug i stedet for tegnsprog. Ceasars evolutionerende udvikling kulminerer med, at den strategiske menneskechimpanse leder en hær af aber i et oprør, samtidig med at en katastrofe rammer menneskeheden.

Ifølge filmsiden Chud skulle filmens manuskript lægge ud med krybskytter, som indfanger aberne i det vilde. I “Oprør på abernes planet” leder Caesar primitive aber i et oprør mod menneskeheden, hvor den største kamp udspiller sig på en bro. I den nye fortolkning sker det samme, hvor begivenhederne er blevet flyttet til Golden Gate Bridge i San Francisco.

Se også: Planer om “Genesis: Apes” – remake af “Oprør på abernes planet”.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 Riqon 10 år siden

#10 - Baseret på historien i hvert fald.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: