Sonys kommende superheltefilm “El Muerto” har hyret Jonás Cuarón og Gareth Dunnet-Alcocer.

Mexicanske Cuarón, der er gået i sin far Alfonso Cuaróns (“Children of Men”) fodspor som filmskaber, skal instruere den kommende Sony/Marvel-film, rapporterer The Wrap. Han tilsluttes af manuskriptforfatter Dunnet-Alcocer, der ikke er helt ubekendt med superheltegenren. Han har nemlig skrevet den kommende DCEU-film “Blue Beetle”, der ligesom “El Muerto” har en latino karakter i hovedrollen.

Læs også: “Setbilleder fra ‘Blue Beetle’ viser DC-heltens tegneserietroværdige kostume”

Cuarón har tidligere instrueret immigrationsthrilleren “Desierto”, mens han sammen med sin far skrev “Gravity”.

“El Muerto” er baseret på den obskure Marvel-wrestler af samme navn, der arver en maske, som giver ham overmenneskelige kræfter.

Den puertoricanske rapper, sanger og verdensstjerne Bad Bunny (født Benito Antonio Martínez Ocasio) har fået rollen som titelkarakteren. Han fik sin spillefilmsdebut tidligere i år over for Brad Pitt i David Leitch-filmen “Bullet Train”.

“El Muerto” er en af fire annoncerede filmprojekter i horisonten for Sony’s Spider-Man Universe. Inden Cuarón-filmen får vi “Kraven the Hunter”, der har premiere den 12. januar 2023, og “Madame Web”, der kan ses den femte oktober samme år. Der er også en tredje film i “Venom”-franchisen undervejs, men den har ikke nogen planlagt premieredato endnu.

“El Muerto” får premiere herhjemme den 11. januar 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: