Det ser lyst ud for det spritnye superhelte projekt, der har både Superman og Batman i samme film. Wolfgang Petersen, der indtil nu kun har snakket om at producere filmen, har nemlig officielt udtalt til Variety, at han også har i sinde at trække i instruktør superhelte-dragten. Desuden har projektet også fået det grønne lys, og releasedatoen er fastsat til engang i år 2004. Hvad betyder det så, som det ser ud nu?

Filmen bliver lavet.

”Den handler om konflikten mellem de store superhelte. De passer rigtigt godt sammen. Superman er lys og repræsenterer alt hvad der er nobelt og godt. Batman, derimod repræsenterer den mørke, den besættende og hævngerrige side. De er to sider af den samme mønt, og det er godt materiale til et spændende drama” sagde Petersen i et interview til Variety.

Selvom man skulle tro at dette, nu officielle, projekt kunne sætte en stopper for McG’s Superman film eller Darren Aronofsky’s Batman: Year One, så er dette tilsyneladende ikke tilfældet. Begge projekter lader til at fortsætte selvstændigt. Men lad os nu se.

Uanset hvad, kan man vist roligt antage at dette nye projekt sikkert går hen og bliver det mest ventede filmprojekt de næste par år, og måske den største tegneserie-til-film konvertering nogen sinde.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 PlattFuss6.7 19 år siden

Jeg fatter det ikke.

Batman og Superman er helt ok hver for sig men sammen :-/

Men nåja whatever man kan jo bare lade være med at se den.
There's no money, there's no weed. It's all been replaced by a pile of corpses.
Gravatar

#2 Kram 19 år siden

Tjah, ser på det med skeptis også.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#3 filmz-Nosferatu 19 år siden

Tegneserierne styrer da vildt, og eftersom Andrew Kevin Walker (Se7en, anyone!) har udarbejdet manus, virker det som et totalt interessant projekt!
Gravatar

#4 filmz-XENTiNEL 19 år siden

der er jo ingen kamp... Batman får sq da så mange rå smæk, han har jo ingen rigtige superkræfter! Men det bliver da sjovt at se hvad de finder på!
---------------------------------------
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7... Oswald was a fag!
Gravatar

#5 Carmilla 19 år siden

det lyder grotesk...med hvad....det er ihvertfald noget af en udfordring for personerne bag, at lave en film hvis koncept er SÅ langt ude...men vi må krydse fingre og håbe på det bedste
Gravatar

#6 azathoth 19 år siden

Mon ikke de to skal arbejde sammen... de skal jo nok ikke smække hinanden de er jo gode begge to... men mon ikke det er deres metoder som Petersen refererer til...
This is not the signature you're looking for. You can go about your business. Move along!
Gravatar

#7 Benway 19 år siden

Faktisk sloges de to i tegneserien "The Dark Knight Returns" som er lidt af en klassiker indenfor tegneserier. Den er en slags science-fiction historie som foregår i fremtiden. Den kan jeg varmt anbefale. Batman vandt forøvrigt (han slog Superman ved hjælp af en masse højteknologisk isenkram).
"Here I was born, and there I died. It was only a moment for you; you took no notice."
Gravatar

#8 chandler75 19 år siden

Ja, som Benway siger får Batman Superman ned med nakken i Frank Millers klassiker "The Dark Knight Returns". Men det er ikke kun ved hjælp af teknologisk gizmo. Batman formår også at udnytte Supermans eneste store svaghed, kryptonit, idet han får Green Arrow til at skyde pile ladet med kryptonit-sprængninger på Superman.
Han benytter samme trick i efterfølgeren, "The Dark Knight Strikes Back". Her forsøger Superman at tilintetgøre kryptonitpilene med sit lasersyn, hvilket kun forværrer situationen. Superman bliver dog god igen efter at have hygget sig lidt med Wonder Woman i den kosmiske kane (no joke - læs selv!).
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: