Instruktørerne Mark Neveldine og Brian Taylor, der sammen stod bag actionfilmen “Crank” og dens kommende fortsættelse “Crank 2: High Voltage”, har forladt den kommende filmatisering af westerntegneserien “Jonah Hex”.

Makkerparret skrev manuskriptet til filmen, men forlader jobbet som instruktører grundet ”kreative uenigheder”. I håbet om at starte optagelserne til foråret forsøger studiet i øjeblikket hurtigt at få fundet en ny instruktør til projektet.

Josh Brolin er stadig knyttet til rollen som Jonah Hex, men han har endnu ikke besluttet, hvorvidt han vil medvirke i filmen. I et interview med MTV News fortalte Brolin, at han snart vil tage en beslutning vedrørende rollen, og at det primært afhænger af, hvilken instruktør, der kommer på projektet. Tidligere har han dog haft større tvivl, og han fortæller om manuskriptet:

”Da jeg først læste det, tænkte jeg, åh Gud, det er forfærdeligt. Og så havde jeg et øjeblik en uge efter, og jeg tænkte, hvorfor er det forfærdeligt? Måske er det det rette at lave den mest forfærdelige film, jeg kan finde.”

“[Jeg elsker] absurditeten af det. Det tillader dig næsten at skabe en ny genre. Jeg elsker at gå tilbage til spaghettiwestern-ideen og dreje den fuldstændig… Hvis du har en fremragende instruktør, så bliver disse gags og karakterer pludselig interessante. “

“Jonah Hex”-serien har gennem årene fået fortalt meget forskellige historier, der rangerer fra almindelige fortællinger om det vilde vesten til historier om postapokalyptiske miljøer, hvor Hex skal op imod zombier og andre vanskabninger. Det vil angiveligt blive den zombie-bekæmpende udgave af “Jonah Hex”, der vil finde vej til filmlærredet.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 moulder666 14 år siden

Damn, damn, damn!

Hvor er det ærgerligt - jeg ville virkelig gerne se en filmatisering af den originale Jonah Hex - som en sur, tvær, vansiret mand, der altid bliver rodet ud i en masse lort! Det ville være en af de få westerns jeg kunne finde på at købe!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Morpheus 14 år siden

Det lyder fedt, helt klart. Har aldrig hørt om Jonah Hex før, er det en serie der er værd at se? Og hvor kan man evt. anskaffe sig den billigt?

Historien, hvor han skal bekæmpe zombier, bliver den også lavet som en western?
Gravatar

#3 quack 14 år siden

Jonah Hex som western gunfighter var den bedste tegneserie nogensinde. Det var dengang i 80erne
tror jeg men så blev det til en sci-fi ting med zombier tror jeg og det ødelagde alt !!

Skriv ny kommentar: