Selvom “The Dark Knight” næsten har rundet $1 mia. i omsætning på verdensplan, er DC Comics, tegneserieforlaget bag Batman, klar til “aflive” Bruce Wayne – eller i det mindste lade ham lægge sin kappe på hylden – i den kommende måneds udgave af tegneserien.

Det 681. nummer af “Batman” bringer forfatteren Grant Morrisons “Batman R.I.P.”-historie, hvori den berømte forbryderbekæmper bliver så rystet af en hemmelighed fra sin fortid, at en ny Batman skal findes til at overtage rollen som Gothams beskytter.

Morrison har tidligere udtalt om projektet: ”Folk har dræbt tegneseriefigurer før, men for mig er det på en måde afslutningen på historien. Jeg kan lide at give historien nye drejninger, så hvad jeg gør er at give ham en skæbne værre end døden – ting, som ingen overhovedet ville forvente ville ske med disse figurer. Dette er afslutningen på Bruce Wayne som Batman.”

Til at assistere med at lægge den originale Batman i graven har Morrison medbragt den bedstsælgende romanforfatter Neil Gaiman, som skabte goth-kulttegneserien “Sandman” for 20 år siden.

Gaiman skriver en historie over to numre kaldet “Whatever Happened to the Caped Crusader?”, som vil være klar til februar. ”Dette er min sidste ‘Batman’-historie,” udtaler han. ”Og på mange måder kan den også ses som afslutningen på alle “Batman’-historier.”

I 1986 bad DC Comics ligeledes forfatteren Alan Moore, skaberen af “Watchmen”, opsummere Supermans død med “Whatever Happened to the Man of Tomorrow?” Figuren fik nyt liv med en helt ny start på tegneseriesagaen kort efter.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 MakeItMonkey 14 år siden

Damn...........
Gravatar

#2 enfilmnørd 14 år siden

Ved ikke helt hvad jeg skal skrive. Det giver en mærkelig fornemmelse i maven. Det bliver nok godt, men alligevel: Historien der afslutter Batmanhistorierne...
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#3 Slettet Bruger [169857813] 14 år siden

Bahh!

Det ender sgu med, at Bruce Wayne genoptager rollen før eller senere; sådan er det altid, når det er ikoniske figurer, der dør i tegneserier.
Gravatar

#4 filmz-Kadann 14 år siden

#3 -

Præcis.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 Horrormaster 14 år siden

vis det er den afsluttene så skal the Joker og Two-face være med, en kæmpe opsumering af alle historier, uhh eller et kæmpe twist at måske at ahns forældre ikke er døde (Måske dårlig ide) eller noget andet, uanset hvad så skal The Joker være med
FREDDY FOREVER!!!
Gravatar

#6 Andcasso 14 år siden

Batman dør aldrig. At han måske dør i et album betyder intet. Han vil jo vende tilbage.
Gravatar

#7 filmz-smokester 14 år siden

#3 selvfølgelig gør han det. han er the goddamn batman :p

Men jeg glæder mig som et lille barn til at læse afslutningen på Batman R.I.P nå jeg for fat i den i næste måned.

#5
Jokeren er med. det foregår selvfølgelig på Arkham Asylum
Gravatar

#8 David Munch 14 år siden

Måske han far blev psykopat efter mordforsøget, og blev til jokeren.. XD Og moren skiftede køb og blev til Two-face.

Jorw jorw, jeg ville hellere ikke kunne holde det ud hvis jeg var Mr. Bruce.
Gravatar

#9 Andcasso 14 år siden

#7 Nogen har nok læst All Star Batman and Robin hva? ;)
Gravatar

#10 filmz-bigemaster666 14 år siden

noooooooooooooooooooooooooooooo damit no show mery to him. I beck you got damit nooooooo no more batman can be arrrrrrrrrrrrrrrrrg
I am better known as Erlinggur666

Skriv ny kommentar: