Den nye trailer til “Nightmare Alley” lover et intenst neo-noir mareridt fra den mesterlige instruktør Guillermo del Toro.

I filmen følger vi Bradley Coopers karakter, Stanton Carlisle — et karneval-medium med et talent for manipulation —, der slår sig sammen med Cate Blanchetts dødsensfarlige psykiater Dr. Lilith Ritter.

Over for de to stjerner har den mexicanske instruktør samlet et fantastisk cast bestående af Willem Dafoe (“The Lighthouse”), Rooney Mara (“The Girl with the Dragon Tattoo”), Toni Collette (“Hereditary”) og den mangeårige del Toro-samarbejdspartner Ron Perlman (“Hellboy”).

Del Toro, der senest var aktuel med sit Oscar-vindende eventyrdrama “The Shape of Water”, har skrevet filmen i samarbejde med Kim Morgan.

Læs også: “Guillermo del Toro præsenterer horror med R-rating i traileren til ‘Antlers'”

Efter “Nightmare Alley” tackler del Toro en mørkere version af den klassiske børnehistorie, “Pinocchio”, og nej — det er  ikke den “Pinocchio”, der kommer på Disney+ med Tom Hanks som Geppetto. Den kommende film er en stop-motion musical, som “Pan’s Labyrinth”-instruktøren står bag i samarbejde med “Fantastic Mr. Fox”-animationsinstruktør Mark Gustafson.

“Nightmare Alley” får premiere den 27. januar næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: