Det er tilsyneladende blevet bekræftet, hvad mange har haft på fornemmelsen: Steven Yeun spiller The Sentry i MCU-filmen “Thunderbolts”.

Robert Kirkman kan prale af et imponerende CV, der tæller tegneserier som “The Walking Dead” og “Invincible” samt deres tv-seriependanter. En rolle han nok ikke er så vant til, er dog rollen som nyhedskilde omkring andre produktioner end hans egne. Dog er det alligevel det, han har været, da han deltog i en samtale med tegneren David Finch på YouTube.

“Min gode ven Steven Yeun spiller the Sentry i en film,” siger Kirkman og fortsætter kort efter: “Ja, han ringede til mig. Han var inde for at prøve kostume. Jeg håber ikke – jeg tror ikke, det her er en spoiler. Eller noget, der giver nogen ballade. Det ved jeg ikke, måske, det må vi se. Jeg er ligeglad, jeg arbejder ikke for Marvel, hvad vil de gøre mig? Han (Yeun) fortalte mig, ‘Jeg er lige kommet tilbage fra at prøve kostume til The Sentry, så jeg går ud fra, at jeg kun gør superhelte, der er gule og blå.”

Yeun er stemmen bag Mark Grayson, hvis superhelte-alter ego lægger navn til Kirkman-serien “Invincible”, og dragten er netop blå og gul – de samme farver som the Sentrys. Det har længe været kendt, at Yeun skulle spille med i “Thunderbolts”, og nu kender vi altså – med mindre Kirkman tager pis på alverdens superheltefans – også hans rolle.

The Sentry, hvis borgerlige navn i tegneserierne er Robert Reynolds, er en superhelt med superstyrke og -kræfter der langt hen ad vejen kan sammenlignes med DC’s Superman. Der er dog ét stort men. I forbindelse med at han fik sine superkræfter, blev der også skabt en mørk side i hans personlighed kendt som The Void. Den gør, at the Sentry, for hver god gerning han gør, er nødt til at kompensere med en dårlig af slagsen. Ikke overraskende skaber det ikke det mest solide mentale fundament for helten.

“Thunderbolts” er en stjernespækket samling af skurke, super- og antihelte, og foruden Yeun kommer vi også til at se Sebastian Stan, Wyatt Russell, Florence Pugh, Julia Louis-Dreyfus, Olga Kurylenko, Hannah John-Kamen og David Harbour. Filmen instrueres af “Paper Towns”-instruktør Jake Schreier og får premiere den 25. juli 2025.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: