Rejsen tilbage til Arrakis afgår lidt tidligere end forventet.

Det var noget af en skuffelse, der ramte filmsamfundet, da det blev officielt, at fortsættelsen til Denis Villeneuves fænomenale “Dune” grundet skuespillerstrejken i USA måtte skifte sin premieredato i november i år ud med én den 13. marts 2024. Dog har vi nu fået en lille trøst.

Du kan læse vores anmeldelse af “Dune” lige her.

Vi genoptager nemlig Paul Atreides’ episke kamp for hævn, den 28. februar næste år, hvor “Dune: Part Two” nu officielt har premiere.

Det betyder altså, at vi får lov til at se det stjernespækkede ensemble bestående af blandt andre Timothée Chalamet, Zendaya, Rebekka Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Florence Pugh, Austin Butler og Christopher Walken to uger tidligere. Det er ikke meget, men vi tager det, vi kan få!

I fortsættelsen genoptager vi historien om Paul Atreides (Chalamet), der sluttede første film sammen med Chani (Zendaya) og det blåøjede Fremen-folk. Mens han søger hævn mod konspiratorerne, der ødelagde hans familie, må han også kæmpe for at undgå en forfærdende fremtid, som kun han kan se.

Villeneuve genoptager instruktørrollen på fortsættelsen, som han også har skrevet sammen med den tilbagevendende Jon Spaihts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: