Otte sæsoner af “Invincible”. Det lyder ikke helt dårligt, Robert Kirman.

Kirkman, der både er skaberen bag “Invincible”-tegneserien og dens fantastiske animerede tv-serie-pendant har givet et bud på, hvor længe Prime Video-serien kan blive ved.

I et nyt interview med Polygon fortæller han, at han regner med, at tv-serien har brug for syv eller otte sæsoner for at dække hele handlingen, der blev fortalt over 144 numre i tegneserieformat.

“Jeg tror, at det i omegnen af syv-til-otte-sæsoner virker til at være nok,” siger han. “Men der kunne være nogle ting, vi bevæger os igennem lidt hurtigere, nogle ting vi udvider. Hvis vi er heldige nok til at køre i lang tid, tror jeg det ville være nok til at dække hele tegneserien.”

Kirkman uddyber, at han med tv-serien håber på at kunne dykke ned i elementer, han aldrig fik muligheden for i tegneserien gennem episoder, der er fuldkommen originale.

Om serien lykkes med at opnå otte sæsoner er bestemt ingen garanti. Dog har man taget de første par skridt i den rigtige retning. Både Sæson 2 & 3 har nemlig fået grønt lys.

Læs også: “‘Invincible’-teaser: Sæson 2 får premiere i slutningen af 2023”

Anden sæson har da også været længe i støbeskeen og første halvdel får langt om længe premiere på Prime Video den 3. november, mens anden halvdel udkommer i begyndelsen af 2024. Dermed er der gået godt 2,5 år siden afslutningen af første sæson og begyndelsen af anden, så hvis vi skal have otte “Invincible”-sæsoner, må vi krydse fingre for, at der ikke bliver lige så lang ventetid mellem kapitlerne.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 måneder siden

Ja, så skal de godt nok til og i gang, for med 2½ år mellem sæsonerne mister folk interessen!
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: