Advarsel! Spoilers for “Invincible” Sæson 1 forude.

En ny teaser til Prime Videos fantastiske animerede superhelteserie “Invincible” fortæller os, hvornår vi skal forvente at se Sæson 2 – dog uden en premieredato.

Lige siden den hæsblæsende finale, der rundede den første “Invincible”-sæson af, har vi måttet vente tålmodigt på opdateringer om den kommende sæson, mens vi har længtes efter at se, hvad der skal ske med vores titulære superhelt, nu hvor Omni-Man ikke længere er inden for Jordens atmosfære.

Den nye teaser til Sæson 2 giver os dog ikke ligefrem meget at gå ud fra, og selvom det er fedt at se lidt til Steven Yeun-karakteren og Seth Rogens Allen the Alien igen, skal vi dog ikke forvente at klippet er kanonisk i “Invincible”-fortællingen.

Et kort glimt af et manus teaser dog en konfrontation mellem vores titelkarakter, hvis egentlige navn er Mark Grayson, og superhelten Immortal, der i to omgange er blevet dræbt af Graysons far, Omni-Man, og igen ser ud til at komme tilbage til live i den nye sæson – i hvert fald hvis manuskriptet i videoen holder stik.

Læs også: “5 fantastiske superheltefilm og -serier, der ikke er DC eller Marvel”

Som Mark fortæller os, har der været masser af arbejde at se til for holdet bag serien, så vi får ikke nogen specifik premieredato for Sæson 2. Dog går han med til at afsløre, at vi får mere “Invincible” sent i 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: