Ganske som forventet tog Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow og resten af “Iron Man 3”-stjernerne verdens biografer med storm i løbet af weekenden. Hvad, der dog ikke var forventet, var størrelsen af den succestornado, jernhelten bragte med sig.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Iron Man 3″.

De fleste filmanalytikere regnede med, at “Iron Man 3” ville få en åbning i biograferne, der var på størrelse med de omtrent 100 mio. dollars, “Iron Man 2” debuterede med tilbage i 2010. Analytikerne viste sig dog at tage fejl i stor stil, da “Iron Man 3” havde en international åbning så god, at den slog sidste års “The Avengers”.

Med hele 195,3 mio. dollars formåede “Iron Man 3” at slå “The Avengers”, der åbnede med 185,1 mio. dollars internationalt. Mens filmen endnu ikke har haft premiere i USA, så forventes det, at den i løbet af sin tid i biograferne vil nå over 1 mia. dollars – dog uden at ende med at toppe “The Avengers” i det lange løb.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Bruno 9 år siden

Damn, noget voldsomt, må man sige. Men ok, den har fået generel positiv kritik.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#2 David Munch 9 år siden

Okay.. Den var ellers absolut ikke bedre.
Gravatar

#3 Ispep 9 år siden

Superhelte film tror jeg vil præge sommerperioden mange år frem. Det er der rigtig mange penge i.
Gravatar

#4 Bruno 9 år siden

#2 -

Kvaliteten af en film, hænger jo ikke nødvendigvis sammen med salgstal. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#5 Hr_sol 9 år siden

Jeg var meget positiv over denne film. Det var meget tydeligt at en ny instruktør havde taget over, og han har formået at lave én af de bedste og flotteste Marvel film de sidste par år. - Ikke så god som The Avengers, men bedre en både Captain America, The Amazing Spider-man og Iron Man 2.

Jeg beundrer Shane Blacks mod. Han træffer en masse valg gennem filmen, som mange hardcore tegneseriefans ikke vil kunne se gennem fingre med, og jeg sætter pris på at han ikke bare vil please fans, men lave hans egen film.

Den fortjener åbningen. - Så den selv i Danmarks bedste biograf, Klovborg Kino, og det var hele kørerturen værd.
Gravatar

#6 the_paki_don 9 år siden

Jeg synes, at filmen fortjener den succes, den får støvet sammen. Tror den slår en milliard dollars inden udgangen af maj...
Gravatar

#7 Joeyvind 9 år siden

Helt fortjent..

Ironman 2 var rædsom og efterlod ikke et mindeværdigt indtryk. I går så jeg så Ironman 3 i Cinemaxx, og har sjælent været så godt underholdt. Fantastisk action og humor, et par plot twists, nogle mere vellykkede end andre, men de 2 timer og 10 minutter som filmen ca. varede var det hele værd.

Håber dog de stopper med Iron Man, efter en eventuel The Avengers 2..
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#8 quin 9 år siden

#7 -
Avengers 2 er ikke en eventuel film. Du kan være 100% sikker på at den film kommer.
Gravatar

#9 danish99 9 år siden

Iron man 3 manglede den action filmen kræver, de slap afsted med at iron man for det meste var fjernstyret og at Tony stark var blevet gammel. Den når ikke den første iron man til sokkeholderne.
Jeg tror man of steel viser hvad der idag kræves af en superhelte film, ikke som om iron man 3 med en usammenhængende historie, tam action og one lineres.
King
Gravatar

#10 SublimeKen 9 år siden

Havde godt set det komme, men det er primært pga The Avengers succes!!

Skriv ny kommentar: