Instruktøren udset til at stå bag “Iron Man 3”, Shane Black, har for nylig udtalt sig omkring sine planer for filmen – og de inkluderer ikke Tony Starks alkoholproblemer fra tegneserierne.

Se også: ”Iron Man 3″ får manuskriptforfatter tilknyttet.

Black nævner, at han ikke er bange for at kaste sig ud i Starks alkoholisme, men at hvis emnet skulle bruges, så ville det i sig selv fylde en hel film, og det er ikke den retning, Marvel ser franchisen tage.

Derudover kan Black også bekræfte, at både Gwyneth Paltrow og Don Cheadle vender tilbage som Pepper Potts og James Rhodes, og at han også ønsker Jon Favreau tilbage som Happy Hogan.

Sidst, men ikke mindst, afslører Black også, at han ikke er vild med skurken The Mandarin, som han mener er en racistisk karikatur, og at han egentlig generelt ikke synes, at Iron Man har nogen særlig gode skurke i det hele taget.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 the_paki_don 12 år siden

Iron Man er nok en af de helte, der har de svageste skurke, det såkaldte "Rogues Gallery", som alle helte har. Men det er også en af grundene til, at jeg synes, Avengers i det hele taget blev skabt: En masse helte samlet i en gruppe til at bekæmpe forskellige skurke, fordi de på egen hånd ikke har nok interessante skurke andet end den store husrengøring og køb af dele til superheltekostumet på udsalg.

Jeg glæder mig til Avengers, ingen tvivl. Men det synes bare som om, at vi (i Iron Man sammenhæng) skal belemres med robotskurke en masse. Lidt som i Robocop.

I Thor vil vi sikkert altid møde "guddommelige" skurke og i Captain America vil vi møde skurke med ikke-amerikanske værdier.

Og Hulk? Et eller andet stort monster.

Heltene i denne flok er så nicheprægede, at deres skurke skal være det samme for at passe ind.

Derfor er Spider-Man for mig den ultimative helt, da han kan stå overfor en stor variation af skurke.

Jeg foretrækker X-Men som gruppe, men det har jeg fra min tid som tegneserielæser. Måske til næste år vil jeg synes mere om The Avengers...
Gravatar

#2 Barry Lyndon 12 år siden

og at han egentlig generelt ikke synes, at Iron Man har nogen særlig gode skurke i det hele taget.


Jamen så er det da lige dig, der skal instruere filmen......!

Lugter af bestillingsarbejde......
Gravatar

#3 Shadow_Dude 12 år siden

Barry Lyndon (2) skrev:
Lugter af bestillingsarbejde......


Jeg tror aldrig at der havde været tvivl om at det er bestillings arbejde.. De har gang i en succesfuld franchise og derfor er det jo logisk nok at ville køre den videre.. Han siger jo også at "det er ikke den retning, Marvel ser franchisen tage." så han følger jo sådan set bare ordrer..

Det er selvfølgelig ærgerligt at de ikke har fundet en med en lidt mere lidenskabelig tilgang til projektet men jeg tror egentlig heller ikke at det er det Marvel ønsker(desværre) for det skaber vel for mange problemer..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#4 Patriarch 12 år siden

*suk*

Uden at jeg har det store kendskab til The Mandarin vil jeg sige at det er oplagt at han skal være skurk. Der er småt bygget op til det so far.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 Lawman. 12 år siden

Hmm, ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om Shane Black som instruktør. Han er en fed manuskriptforfatter, og kan uden tvivl skrive nogle fede one-liners til Tony Stark, men at han kun har instrueret én film (den ganske udmærkede Kiss Kiss Bang Bang) bekymrer mig lidt.
Gravatar

#6 egobent 12 år siden

Uden det store bagvedliggende kendskab til hverken Iron Man eller The Mandarin, så syntes jeg da at der ligger en meget godt potentiale i at have The Mandarin som Skurk - men det kræver det rette spin og et virkelig solidt manuskript. Det er jo en meget spændende baggrund i forhold til hans ophav, det giver i hvert fald mulighed for et ret åbent plot.

Desværre, efter at have læst lidt på wiki, kan jeg næsten allerede nu forudsige og forestille mig, at det store opgør kommer til at stå mellem Iron Man og Ultimo, en stor 9 meter høj Android - bare fordi at robotter åbenbart er det der gør sig bedst mod Iron Man.
Gravatar

#7 Frederik 12 år siden

Tror heller ikke folk havde store forhåbninger til Favreau. Hvordan skulle instruktøren af "Swingers" lave en kompetent actionfilm? Slutproduktet var fornuftigt.


Shane Black er et godt valg. Det kunne have været meget værre.

Barry Lyndon (2) skrev:
Jamen så er det da lige dig, der skal instruere filmen......!

Lugter af bestillingsarbejde......Nu tror jeg der er bred enighed om at Iron Man ikke har de fedeste skurke. At man ikke gider bruge The Mandarin betyder jo ikke at man ikke kan klare opgaven.
Gravatar

#8 sluppermand 12 år siden

Black har haft ret mange projekter i støbeskeen siden Kiss Kiss Bang Bang, som ikke lige er blevet til noget. Jeg kan let forestille mig at han laver Iron Man 3 for at få noget kapital til sine egne projekter. Ren spekulation, I know, men det virker ikke som om han brænder for dette projekt.
Never trust a cop in a raincoat
Gravatar

#9 Yggdrasil 12 år siden

Hvad hedder The Mandarin forresten på dansk? "Mandarinen" synes jeg lyder lidt ferskt :)
Gravatar

#10 Barry Lyndon 12 år siden

#3 og #7

Det overrasker mig skam heller ikke. Jeg forstår bare ikke, at man ikke, i det mindste, hyrer en, der har en mere lidenskabelig tilgang til Iron Man, for nu at bruge din formulering. At Marvel skulle prøve at undgå dette, gør mig ikke klogere, for det vidner tværtimod om en sygelig produktionskultur - og om et forlag, der er fikseret på, hvor mange penge, de kan tjene på deres karakterer. Lige indtil der ikke er flere penge at tjene, fordi karaktererne er blevet så udvasket på det tomme store lærred.

Ja undskyld hvis det bliver lidt vredt. Jeg er ikke naiv, selvfølgelig bliver det (desværre) et stykke bestillingsarbejde. Det er bare så uambitiøst, at jeg må hive mig i håret, at man kan finde på at tage instruktør (igen igen), der ikke engang er begejstret for universet. Ikke mindst på de folks vegne, der har hjertet investeret i projektet. For det kan jo lade sig gøre. Nolan viste jo om nogen, at man både kan brænde for materialet og samtidig tjene bunker af penge til studiet.


Jeg kan let forestille mig at han laver Iron Man 3 for at få noget kapital til sine egne projekter. Ren spekulation, I know, men det virker ikke som om han brænder for dette projekt.


Jeg deler din spekulation.

Skriv ny kommentar: