Teenagepige kan overtage MCU-rollen efter Iron Man – Marvel Studios udvikler på “Ironheart”-projekt.

Tony Stark og Iron Man er færdig i MCU efter “Avengers: Endgame”. Men nu er en ny Iron-helt måske på vej til Marvel Cinematic Universe.

Marvel-insider Daniel Richtman erfarer nu, at Marvel er i den tidlige fase med at udvikle på et “Ironheart”-projekt – sandsynligvis til en serie på Disney Plus.

I Marvel-tegneserierne tager den 15-årige Riri Williams over for Tony Stark som karakteren Ironheart, hvilket altså nu også kan komme til at ske i MCU.

Robert Downey Jr. har tidligere udtalt sig om idéen – læs om det her.

Således fortsætter Marvel med at gøre klar til en ny generation af MCU-helte.

Falcon tager over efter Steve Rogers. Jane Foster bliver den nye Thor. Kate Bishop er arvtageren for Hawkeye.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Dalgaard 2 år siden

Holy shit de har gang i mange ting. Det bliver sku efterhånden for omfattende med alle de serier og film som kommer. Det tror jeg desværre de skyder sig selv i foden med på længere sigt.
De "gamle" Avengers var jo en forholdsvis lille kerne, hvor vi nu får serier og film til Alle, store som små helte.
Gravatar

#2 Warbeard 2 år siden

Godt jeg nåede ud i tide - selv hvis jeg var interesseret i det videre univers så er 6-7 sammenløbende tv-serier og en hel ny slags helte (X-men) for meget.

Men det må de jo lære på den hårde måde.
Gravatar

#3 Dalgaard 2 år siden

Jeg har aldrig før glæder mig til noget som Avengers og det univers de har opbygget. Jeg elsker det, men det her de har gang i, det er sku overkill.

Det virker lidt som om de skal hurtigt videre efter Iron man og Captain American er færdige.
Jeg ser frem til Loki og gir også wintersoldier et forsøg. Men alt det der iron heart og pis og lort, det er ligeså ligegyldigt som deres Netflix serier har været
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#3 Netflix-serierne er skabt af Marvel Television, men Disney Plus-serierne kommer fra Marvel Studios ligesom filmene.
Gravatar

#5 minnesotan 2 år siden

Lærer det på den hårde måde?
Marvel studios plejer at ha en rød tråd i det de laver, så mon ik de har styr på det de laver? Og hvem siger at det bliver nu i phase 4; at den ik bare er på tegnebrætte til phase 5 el 6? Når nogle af de andre serier måske er flrdige?
Gravatar

#6 Mejse 2 år siden

man skal altså også lige have i tankerne at alle serierne jo ikke komer i phase 4 som #5 siger den phase er offentlig gjort....alt det her er langsigtet og vil jo ikke komme samtidig :) men er enig der er meget.
Gravatar

#7 Geekalot 2 år siden

Nu skal det jo være en sort pige/kvinde der skal overtage.....
Nuvden karakter ikke introduceret i Marvel med filmene. Ville være bedre man tog knægten der hjalp ham efter Avengers, eller lod der gå lidt tid. Så lod hans datter overtage Iron Man udstyret.
Der her lugter bare lige som om Disney er ved at lave Marvel FOR sort.
Nu skal man ikke tro jeg har noget i mod sorte. Det har jeg slet ikke tvært i mod.
Men når man opkøber et selskab som Marvel, som har fanget folk nok til de kan få en succes, så bliv dog ved med at gøre dem glade, så intrudocsere nye ukendte helte ind i universet som ikke er handicappede eller gule, blå, sorte eller lyserøde dværge.
Undskyld hvis jeg missede de amputerede, de skal selvfølgelig også have plads.
Nej deres forskellighed og hvor det skal tvinges bed i os, er blevet for stort nu.
Ligesom om man har glemt alle de store og fede rolle sorte, og kvinder har haft.
Drop det fokus, og brug det fokus på at lave noget originalt. Så kan man bruge de farvede skuespillere man nu end har lyst.
Gravatar

#8 kblood 2 år siden

Det lyder da suspekt men jeg håber nu det kommer til at fungere... jeg syntes nu der er en hel del af deres valg der får mig til at tænke at de har tabt bolden og tager det i en uholdbar retning og i en retning væk fra det som Netflix havde stor success med, nemlig at lave Marvel serier med et punch. At det ikke bare var sukkersødt det hele, men gav det noget realisme, og lod havde vold med i det. Ikke bare high tech pew pew.

Hvis det ikke lykkes dem at gøre det ved Disney i de serier, så vil det nok føles mere som teenage serier for mig som jeg nok springer over. Det har de allerede gjort alt for meget af med DC serierne.

Den måde de laver det på med DC serierne, Arrow og så videre, føles det lidt for meget som en tegneserie stadigvæk hvor der ikke må være blod og man ikke må lave det for voldeligt.

Skriv ny kommentar: