Jessica Chastain lover blod i lange baner, når “It: Chapter Two” senere på året får premiere.

Det ligner allerede nu årets højdepunkt for gyserfans. “It” fra 2017 får en afslutning med “Chapter Two”. Og det bliver blodigt.

Det afslører Jessica Chastain, som spiller den voksne udgave af Beverly:

”Det er måske en spoiler, men i filmen er der en scene, som en på optagelserne sagde om, at aldrig før har der været mere blod i én scene i en horror-film,” siger Chastain til Jimmy Fallon.

“Chapter Two” udspiller sig 27 år efter den første film. Her er The Losers’ Club-børnene blevet voksne – det endelige opgør venter imod Pennywise.

“It: Chapter Two” får dansk premiere d. 5. september.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Snipp 4 år siden

Wow bliver spændende om den kan slå the shining elevator scenen. Jeg tror det er den blodigste scene jeg har set.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Det gjorde mig ikke noget at den første IT film ikke var mere voldsom og blodig end den var, da fokus her var lagt på børnenes kemi og relationer, der fungerede rigtigt godt.

Men nu er de voksne og her kan man tillade sig lidt mere. Spændende bliver det i hvert fald og denne film er nok på 2. pladsen over mine mest ventede film i 2019. Star Wars episode IX er selvfølgelig på førstepladsen.
Gravatar

#3 Snipp 4 år siden

#2 virkelig? Star wars? Det er din mest ventede film? De 2 i triologien er jo dårlige og anmeldelserne er jo ikke decideret gode. Jeg håber den flopper. Jeg tror den største film i år er slutningen på the avengers. Jeg ser mere frem til john wick 3, løvernes konge, Us, Shazam!, r-rated Hellboy, detective pikachu bare for at nævne nogle stykker.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 HighFlyer15 4 år siden

Snipp (1) skrev:
Wow bliver spændende om den kan slå the shining elevator scenen. Jeg tror det er den blodigste scene jeg har set.

Hvis vi bare snakker om at lade blod flyde ud over det hele så ja, så er den scene vel den største men det føles lidt tamt.
I Braindead bliver blodet kastet rundt over det hele da han pløjer igennem en hær af zombier med en plæneklipper og det er rapporteret at 18 liter blev fyret af i sekundet i den optagelse XD
Og i Evil Dead regner det blod i meeeget lang tid, plus den sidste del med motorsaven hvor det også bare står ud med blod.
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

tænker ikke det handler så meget om mængden af blod, men mere måden det bliver brugt på....bliver i hvert fald spændende at se :D
Gravatar

#6 Snipp 4 år siden

#4 Har ikke set Braindead men ja kender godt den scene du snakker om. Dog er elevator scenen mere blodig i the shining. Evil Dead har også meget blod men det er jo i flere scener. Nyheden handler jo om den blodigste scene og det er vel The Shining ikke? lige indtil vi får set om IT 2 lever op til at det er den blodigste.

#5 "blodigste scene" er vel mængden af blod. Det jo lidt derfor vi snakker om The Shining elevator scenen, da det er pænt meget der kommer der.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 det kan det være, men man kunne jo nemt slå, Thi Shining scenen, ved bare at tage en stor svømmepøl og fylde med blod, vupti dupti, så det handler også om brugen, og om det ser ud af meget....men jo selvfølgelig skal mængden være der :D
Gravatar

#8 Snipp 4 år siden

#7 Ja selvfølgelig kan man det. Men er det gjort? Har du en scene som er mere blodig en The Shining så må du gerne linke til det. Det jo for helvede det vi diskuter om the shining er den blodigste scene so far og bliver spændende med om IT 2 kan slå den. HVAD DISKUTER VI OM SÅ!? Like du vil kun diskuter for at diskuter.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 øhm vil bare lige pointeret at jeg bare skrev et indlæg i tråden, omkring hvad jeg tænkte, der var ingen reference til noget andre i tråden har skrevet, fordi det ikke var en kommentar på noget nogen andre havde skrevet.....så det er altså dig der har startet diskuteringen her :P

og der er ingen der diskuterer om the shining scenen er den mest blodige målt på liter, det har #4 givet dig ret i :) og jeg har slet ikke blandet mig i den del :)

dyyyyybe indåndinger du er ved at overophede :D
Gravatar

#10 Snipp 4 år siden

#9 Ja men du skriver hvordan den bliver brugt. Det er jo ikke det der gør en scene mest blodig. Mest blodig = mængden. Men okay, ja jeg er bare overophedet fra vores andre diskussioner. Sorry! Det går nogle gange ud over andre tråde. Anyway jeg ser frem til den.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: