Hvis alt går efter planen, skal vi endnu engang tilbage til Derry.

En prequel-serie til Andy Muschiettis “It”-film, der går under titlen “Welcome to Derry”, er under udvikling hos HBO Max, rapporterer Variety.

Serien er ligesom filmene baseret på Stephen Kings “It”-univers og vil foregå i 60’erne – to årtier inden handlingen i den første film.

Serien har endnu ikke fået grønt lys, men skulle Warner Bros.-produktionen fortsætte vil Muschietti vende tilbage som instruktør på den første episode. Ligeledes vil han agere executive producer sammen med Barabara Muschietti (“It”) og Jason Fuchs (“Wonder Woman”). Sidstnævnte står også for at skrive serien.

“Welcome to Derry” vil efter sigende give os skurken Pennywise the Clowns oprindelseshistorie og begyndelsen af den frygtindgydende forbandelse, der hænger over Derry. Om Bill Skarsgård vender tilbage til rollen i serien, må vi vente og se.

Læs også: “Pilou Asbæk castet i Stephen King-filmatiseringen ‘Salem’s Lot'”

Serien er ikke det eneste Stephen King-projekt undervejs i øjeblikket. “Shaun of the Dead”-instruktør Edgar Wright står bag en adaptation af “The Running Man”, mens en Netflix-serie af Steven Spielberg og Duffer-brødrene med titlen “The Talisman” også er på vej.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: