Der er ingen stjernekrig uden en god (ond) skurk. Det var Darth Vader for de gamle film. I “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” er det op til Kylo Ren at løfte arven fra Darth. Nu forklarer instruktør J.J. Abrams sine tanker bag den nye skurk.

Se også: Anmeldelsen af “Star Wars: The Force Awakens”

Der advares imod spoilers i det følgende!

Det var Abrams ønske at lave en anden slags skurk end Vader, der var en skurk på toppen af sin ydeevne:

”Ideen med’ The Force Awakens’ var, at den ville blive udviklingen af ikke bare en ny helt, men også en skurk. Og ikke en skurk, der var en trænet, færdig skurk, men en der er i proces,” siger J.J. Abrams til Entertainment Weekly.

Det var således helt afgørende for Abrams at lave en radikal anden skurk end Vader, så man tog et modigt valg for ikke at gentage sig selv:

”‘Star Wars’ har den bedste skurk i filmhistorien. Så det er meget tricky at bringe en ny skurk ind i den verden. Vi vidste, vi var nødt til at gøre noget fucking dristigt.”

Du kan opleve Kylo Ren være ond i biograferne netop nu i “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Juiceren 6 år siden

Fin idé, men efter min mening et skidt valg af skuespiller :(
Gravatar

#2 cain 6 år siden

Mere en skidt udførelse.

Kylo starter som total badass. Fryser blaster beams i luften og det hele. Så i den afgørende kamp med Finn og Rey er han totalt dogshit.. Synes det var lidt underligt.
Gravatar

#3 Kaversmed 6 år siden

#2 nu skal du jo også tænke på, at han var blevet ramt af Chewies blaster, og at han var emotionelt langt ude af balance. Jeg synes at Kylo Ren var en helt igennem forfriskende skurk og karakter til Star Wars universet - jeg ser frem til at følge hans udvikling i de kommende film, og jeg er sikker på, at han nok skal blive en badass senere.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Geekalot 6 år siden

Så flertallet syntes også det er rigtigt Lucas har valgt at give slip og lade nye instruktøre tage over. Glæder mig lidt til jeg får den at se :)
Gravatar

#5 Driver 6 år siden

Synes ikke Kylo Ren havde behøvet at bære en maske i filmen (han tog den jo af hele tiden alligevel). I stedet kunne Rey have vansiret hans ansigt med sit lyssværd til sidst. Det havde, efter min mening, været powerful og givet ham en grund til rent faktisk at bære maske fremover og Abrams kunne tilmed have lavet en slutscene, lige inden Reys møde med Luke (eller bagefter), hvor man ser Kylo Ren tage sin nye maske på, hvilket kunne have fungeret som et slags skridt i den endnu mørkere retning og mod at blive ligeså ond som sin bedstefar (Vader).
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Siriak 6 år siden

#5
Masken underbygger IMO bare det faktum at han er en kæmpe Vader fanboy (og yderligere en usikker knægt), da han netop ikke behøver den

Gravatar

#7 cain 6 år siden

Kaversmed (3) skrev:
#2 nu skal du jo også tænke på, at han var blevet ramt af Chewies blaster, og at han var emotionelt langt ude af balance. Jeg synes at Kylo Ren var en helt igennem forfriskende skurk og karakter til Star Wars universet - jeg ser frem til at følge hans udvikling i de kommende film, og jeg er sikker på, at han nok skal blive en badass senere.


Jeg er ikke uenig i udviklingen af karakteren. Synes bare omtalte episode kunne have været klaret bedre.
Gravatar

#8 cain 6 år siden

Siriak (6) skrev:
#5
Masken underbygger IMO bare det faktum at han er en kæmpe Vader fanboy (og yderligere en usikker knægt), da han netop ikke behøver den


Enig

Skal siges, jeg er en total assmonkey til at fange det hele når jeg ser en film første gang. Min fulde mening vil først være klar efter 2 eller 3 gennemgang, endda for mig selv, da jeg er ret dum :)

Merry new year

Gravatar

#9 ccbm 6 år siden

Spoiler... Hvis det ikke... er gået op for en... Som det burde?

At Kylo Ren IKKE er en badass er netop det fedeste ved ham.
Tænk over - Vi ved han er lært i den gode side af kraften, og lokket over til den mørke side. Men er har Snoke taget sig tid til at oplære ham? Højest sandsynligt har han lokket Ben Solo over til den mørke side og sagt: "Super - Tak for det, æh. Tak og pas sig selv".

Han er ikke en mester i den mørke side og angående lyssværd, hvad har han af træning til det? Han har ikke brugt det siden han vendte sig imod Luke og han "lærlinger", og hvem ved om det er 3-5 år siden? Siden da har vi set han hakker gamle mænd ned og får enkelt udbrud imod sin computer. Ellers træner han ikke med sit lyssværd.

Rey derimod, ser vi tæske folk med sin stav. Så godt at Finn, der er trænet i The First Order, tydeligvis er imponeret og skræmt over hvad hun kan med en stav.

Så vi har Ray - Vokset op selv, med et "træ" lyssværd som hun ofte banker folk ned med, der er begyndt at lære den lyse side af kræften, imod:

Kylo Renn - Manden der ingen tålmodighed med dårlig internet forbindelse og lidt kendskab til den mørke side skal slås mod en der er fit 4 fight hvor hen selv er såret, og ikke kan tænke klart efter at have dræbt Das Solo.

Men tænk over næste gang de mødes! Kylo Ren kommer 100 % sikkert til at have et kæmpe beef med tøsen der smadrede hans ansigt og fik ham til at ligne en "tøs" over for hende.

Og angående hjelmen - Selvfølgelig går han med hjelm! Han ser op til Darth Vader for det første. For det andet så ligner han ikke en badass uden. Han mangler respekt uden sin hjelm og kan gemme sin "skywalker" identitet.
Gravatar

#10 coin27 6 år siden

Der er så mange talentfulde skuespiler, bare ikke A Driver, han var jo til sidst som en lile dreng, græd snot!! (tror stadig at Rey er hans søster, 2 så forskellige skuespiler, hun var bare god)

Skriv ny kommentar: