“Cloverfield”-producent J.J. Abrams afviser nu, at “Overlord” er “Cloverfield 4”.

Forvirringen er total. Tidligere på året blev det angiveligt bekræftet, at krigsfilmen “Overlord” faktisk er “Cloverfield 4”.

Men nu afviser J.J. Abrams, at det er tilfældet.

“Overlord”-plottet passede ellers perfekt med en “Cloverfield”-film.

Her finder en gruppe soldater under 2. verdenskrig ud af, at nazisterne eksperimenterer med overnaturlige væsener.

I stedet siger Abrams, at der derimod arbejdes på en mere direkte sequel:

”Vi arbejder faktisk på en ægte, dedikeret sequel til ‘Cloverfield’,” siger Abrams til Variety.

“Cloverfield”-franchisen har ellers været kendt for at overraske publikum. Få uger før premieren blev den sande titel på “10 Cloverfield Lane” afsløret – det samme gjorde sig gældende med “The Cloverfield Paradox”.

“Overlord” får dansk premiere d. 25. oktober.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 LarsMan89 5 år siden

A Quiet Place kunne lige så godt virke som en løs sequel/spin-off til Cloverfield universet; ligesom 10 Cloverfield Lane var for Cloverfield.
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Jeg var ellers mildt interesseret i Overlord, netop pga. den mulige tie-in. Nu er jeg ikke så sikker. Nu afhøænger det i højere grad af traileren/markedsføringen om jeg vil se den i biografen. Men hvis selve historien ikke efterlader rum til at den kan være forbundet til Cloverfield universet, er det bedre at de ikke forsøger at tvinge den ind i Cloverfield-universet og forhåbentlig bliver det endnu en original historie, som folk, der brokker sig over at der ikke kommer nok originale historier fra Hollywood, vil bakke op om, hvis den altså virker interessant.
Gravatar

#3 steadi07 5 år siden

LarsMan89 (1) skrev:
A Quiet Place kunne lige så godt virke som en løs sequel/spin-off til Cloverfield universet; ligesom 10 Cloverfield Lane var for Cloverfield.


‘A Quiet Place’-forfatterne overvejede at lade filmen foregå i Cloverfield-universet, men Paramount syntes ikke om ideen, så det blev ikke til noget.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

tja det er helt fint, det var interessant det de prøvede med cloverfield, men den absolut dårligste del af de to "ekstra" cloverfield film, var cloverfield delen, ideen om at cinematisk univers, der har så stor forskellighed, er bestemt god, men ideen om at hijacke andres film, og smide lidt cloverfield ekstra scener ind, var bestemt ikke :)

Skriv ny kommentar: