WarnerMedia har bestilt tre serier af J. J. Abrams-selskabet Bad Robot – får premiere direkte på HBO Max.

Den kommende streamingtjeneste HBO Max kommer præcis som konkurrenterne til at satse stort på eksklusivt indhold – såkaldte Originals.

Nu bestiller WarnerMedia hele tre serier, der skal produceres af Star Wars-instruktøren J. J. Abrams, skriver The Hollywood Reporter.

“Overlook” bliver en serie baseret på Stephen Kings “The Shining”, der senest blev vakt til live i fortsættelsen “Doctor Sleep”.

Der bliver tale om et “Ondskabens hotel”-spinoff, der skal fortælle de ufortalte historier om verdens mest berømte hjemsøgte hotel, The Overlook Hotel.

Dernæst har Warner bestilt en stor DC-serie baseret på karaktererne i Justice League Dark-universet – blandt andre Zatanna, Deadman, Swamp Thing og John Constantine.

Endelig skal Abrams stå bag “Duster” til HBO Max. Der er tale om en serie, som er sat i 1970’ernes sydvest med fokus på en modig flugtchauffør, som arbejder for et voksende forbrydersyndikat.

Læs også ‘WarnerMedia går ind i streamingkrigen – her er indholdet på HBO Max‘.

HBO Max lanceres i USA til maj.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 3 år siden

vwd man om Justice League Dark bliver animeret eller live action?
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Det forventes at være live-action.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Forhåbentlig bliver Overlook bedre end The Shining. Stanley Kubrick havde godt nok ikke forstand på Stephens Kings univers.

I det hele taget lyder det godt med alle Disse serier uden Disneys børneunivers. Jeg tror faktisk jeg kun anskaffer mig Disney+ i de måneder The Mandalorian bliver frigivet og herefter skifter til en anden mere interessant streaming-tjeneste. Medmindre jeg er bange for spoilers, venter jeg med at se andre serier, der må blive releaset til jeg kan binge watch dem.

Skriv ny kommentar: