J.J. Abrams lover en homoseksuel karakter i “Star Wars”


Vi har endnu til gode at opleve en officielt erklæret homoseksuel karakter i en “Star Wars”-film. Men det kommer, lover J.J. Abrams nu.

Se også: Lucasfilm vil have kvindelige instruktører til at lave “Star Wars”

J.J. Abrams er ellers færdig som instruktør fra “Star Wars”-franchisen, men i egenskab af producent vil han godt love, at vi vil komme til at opleve en homoseksuel “Star Wars”-karakter:

”Helt klart! Når jeg taler om inklusion, så ekskluderer jeg ikke homoseksuelle karakterer. Det handler om inklusion. Så selvfølgelig. For mig er det sjove ved ‘Star Wars’ skønheden i mulighederne. Så det ville virke sindssygt snæversynet og selvmodsigende at sige, at der ikke kommer homoseksuelle karakterer i den verden,” siger Abrams til The Daily Beast.

Løftet fra Abrams vil i så fald falde fint i tråd med det udvidede “Star Wars”-univers, der allerede sidste år introducerede den lesbiske Moff Mors i “Star Wars”-romanen “Lords of the Sith”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#11 Mads47 5 år siden

#7 Nu er der jo ingen der siger at det J.J der stillet op til pressen for at med dele at der vil være en karakter der homosexual. Men hvis du kikker på det han siger. Er det tydeligt at han svare på et spørgsmål

"Helt klart! Når jeg taler om inklusion, så ekskluderer jeg ikke homoseksuelle karakterer. Det handler om inklusion. Så selvfølgelig. For mig er det sjove ved 'Star Wars' skønheden i mulighederne. Så det ville virke sindssygt snæversynet og selvmodsigende at sige, at der ikke kommer homoseksuelle karakterer i den verden"

Det er jo netop et spørgsmål der bliver stilt, om vi vil kunne opleve homoseksuelle i det universe.

Personligt har jeg intet problem med det, og til de folk der blæser det op. Så bør i nok tage af vende snuden ind ad og tænke over jeres protieter. Der er nemlig en stor forskel på om karakteren er homoseksuel for at sende et budskab, hvor det bliver presset ind i filmen bar for at være der. Eller de bruger karakteren som alle andre karakter bør bruges, og dette er bare en del af den karakter.
Gravatar

#12 bøttcher 5 år siden

Du milde verden.
Skæld mig ud, vær uenig eller kald mig fordomsfuld og racist.
Hvor er jeg dødtræt af den evindelige politiske korrekthed hvor man skal passe SÅ meget på ikke at træde nogen over tæerne. Selv James Bond skal måske være sort (!).

Negerboller skal hedde flødeboller.
Lille sorte sambo bøgerne skal nu hedde Peter nysgerrig
Indianere skal kaldes afro amerikanere.
Rullestole skal hedde kørestole.

Og inden I falder over mig - jeg er anderledes, har epilepsi og er bevægelseshæmmet.

Jeg er dødhamrende træt af al den hensyn.
Giv os da for @!#&!X en film eller bog som er dejlig fri for politisk korrekthed og hensyn til gud og hver mand.

En film som Star Wars burde være - eskapisme, et frirum fra dagligdagen og ikke en del af dens problemakitikker.
Overlad den slags i Woody Allens kompetente hænder.

Star Wars skal være underholdning - uden hverdags problematik. Punktum!

Gravatar

#13 Elisha 5 år siden

Når jeg tænker på star wars tænker jeg først og fremmest på et fantastisk eventyr og en god historie.

Hvilken sexualitet karaktererne har er ikke noget jeg bruger tid på. Behøver film at have fokus på at alle karaktererne klart skal skilte med deres seksualitet er det nødvendigt???

Jeg er på en måde ligeglad med om der kommer en homoseksuel karakter i star wars. Men sidst der blev fortalt en kærlighedshistorie i star wars blev det noget bras, der trak godt ned i filmen og ødelagde eventyret :(

Så måske vil jeg bare helst undgå kærlighedshistorier i star wars :)
Gravatar

#14 Geekalot 5 år siden

Gwendoline Christie der står og tunger en anden kvindelig storm trooper.
Gravatar

#15 MartinEH 5 år siden

Jeg kan simpelthen ikke se, hvorfor folk brokker sig over "politisk korrekthed", når det han siger reelt bare er, at miljøet i Star Wars skal reflektere miljøet i verden som sådan. Det gør jo automatisk, at historier kommer til at inkludere etniske, religiøse og seksuelle minoriteter, som jo også er tilfældet i vores hverdag.
Gravatar

#16 Geekalot 5 år siden

#15 Problemet er at det afspejler sig 200% mere en der reelt er i verden, og så får man det smidt ind i hovedet hele tiden, så er det ikke i orden længere. Det næste blir vel et remake af Dødbringende våben med en Asiatisk kvinde og en sort kvinde, hvor de begge er lesbiske.... Ingen gider at se det lort, ud over den minoritet af de individer der er tale om.
Gravatar

#17 Kisbye 5 år siden

Han lover da ikke noget. Typisk Filmz.
Han siger jo sådanset blot at homoseksualitet vil være naturligt i Star Wars universet og det er jeg ret enig i.
Det er ret store lighedspunkter mellem det gamle romerrige og imperiet. Da homoseksualitet generelt var accepteret og udbredt i det gamle rom, syntes jeg enlig også det falder naturligt for star wars universet.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#18 Geekalot 5 år siden

#17 man skal ikke begynde med at gøre sådan noget i et univers, det aldrig har været i til at starte med, og smide det ind nu vil fjerne mange fans og gøre til mindre succefuldt for Disney. De kan lave noget nyt film/serie værk med sorte/hvide/asiater/bøsser/lesbiske. Der er absolut ingen grund til at smide sådan noget lort ind i folks højt elskede univers. Hvis det skal repræssentere vores tid, så skal der heller ikke være sorte/asiater/bøsser/lesbiske med i en hver film/serier der er, men sådan føles det lidt det er ved at gå, og jeg skal ikke tæppe bombes med sådan en gang lort. Det jeg lige hentydede til med lort, er den politiske korrekthed der hersker i Hollywood lige pt. Og den er til at brække sig over.

Skriv ny kommentar: