Selvom J.J. Abrams har travlt med at klargøre sin nye spionserie “Undercovers”, tales der nu om muligheden for at genoplive hans tidligere tv-eventyr i spionverdenen – nemlig “Alias”.

Ifølge E! Online har ABC og Abrams planer om at give serien et reboot med en helt ny start, der vil bibeholde en del af elementerne fra det originale show, som gav Jennifer Garner stjernestatus.

Hvis projektet får grønt lys, vil de dog droppe den originale series mere indviklede mytologi, der angiveligt var med til at tabe en del af seerne.

Grunden til det mulige reboot af serien skulle være, at ABC er ude efter at holde fast i deres “Lost”-publikum, efter at serien nu er slut, og “FlashForward” er blevet taget af programmet.

Spiongenren lader til at være et populært tv-emne for tiden. Foruden “Chuck” og “Burn Notice” er der to nye spionserier på vej: Abrams’ “Undercovers” samt CW’s nye “Nikita”.

“Alias” fik premiere på ABC i 2001 og kørte over fem år med mellem 8-10 millioner seere – pånær den sidste sæson, hvor kun 7 millioner hængte ved.

Se også: Maggie Q er den nye “Nikita”.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Patriarch 12 år siden

Har ikke set Alias - men et reboot af en en nyere (populær) tv-serie virker lidt lam?
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 filt 12 år siden

Hmmmm... om det skulle være mytologien der var skyld i tab af seerere tvivler jeg på. Tror nu mere, det var de ret ofte og ekstremt kraftige retcons de begyndte på, som da de droppede samtlige igangværende plotlines i S4 og fuldstændig ignorerede S3's fantastiske cliffhanger.
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#3 filmz-Utyske 12 år siden

Tja, jeg hoppede fra fordi serien hurtigt blev kedelig og virkede som ren copy/paste - Sydney skal på en mission og tager en paryk på, næste uge: Sydney skal på en ny mission og tager en anden paryk på, ugen efter: Sydney skal på en endnu ny mission og tager en tredie paryk på.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#4 Bardoboy 12 år siden

#3 Det var mest i sæson 1, at det var bygget sådan op.


Om der skal laves en re-boot, ved jeg ikke. Er helt vild med serien, og kunne godt tænke mig en bedre afrunding og en offentlig undskyld af J.J Abrams for at have lavet en så ringe sæson 5!
Gravatar

#5 filmz-Utyske 12 år siden

#4 -

Det er så meget muligt, men hvis en serie ikke fanger mig i løbet af 22 afsnit, eller hvor mange der nu var, så bliver jeg ikke hængende for at finde ud af om man er kommet ud af copy/paste-loopet. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#6 Nicki52 12 år siden

Det vil ikke virke, ihvertfald vil det virke mindre uden Jennifer, men Alias har aldrig fanget mig så meget, at jeg venter til næste onsdag med at se næste afsnit. Har kun set et par afsnit. Gad ikke mere.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Riqon 12 år siden

Grunden til det mulige reboot af serien skulle være, at ABC er ude efter at holde fast i deres "Lost"-publikum, efter at serien nu er slut, og "FlashForward" er blevet taget af programmet.


Det her giver ingen mening. Jeg er tosset med Lost, men jeg har aldrig interesseret mig det ringeste for Alias (og kan i øvrigt ikke se, hvad de har til fælles, udover J.J.), og hvor i alverden kommer den aldeles elendige FlashForward lige ind i billedet? Hvis de vil beholde Lost-seerne, så lav dog en spinoff-serie.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 moviefan20 12 år siden

#7 Enig.. der er absolut ingen naturlig overgang fra Lost til Alias, så hvis de får slæbt ret mange seere med over, så viser det vel bare at folk bare ser tv på det bestemte tidpunkt og den bestemte kanal og egentligt er ligeglad med indholdet. Iøvrigt er det da komplet mærkeligt at komme i tanke om det nu.. er det ikke lige lovligt sent? Tvivler på at denne nyhed holder vand.

De kunne måske også prøve noget andet? I stedet for bare at hoppe med på en vogn, der tilsyneladende er propfyldt.
Gravatar

#9 zamm- 12 år siden

#7 Kan ikke lige se, at der er noget i vejen med FlashForward. Selvfølgelig er den ikke på niveau med Lost, men spændende er den da bestemt!

For øvrigt, nu da flere personer hakker ned på Alias bare i denne tråd, er den så det værd at se?
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#10 Nicki52 12 år siden

#9
Nogle afsnit er, men du kan bedst vurderer det selv.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: