Hvilken er den bedste superheltefilm: “The Dark Knight”, “Watchmen” eller “The Avengers”? Det er svært at blive enige. Men hvad så med den dårligste? Det kommer Troldspejlets Jakob Stegelmann nu med sit bud på til DR.

Se også: ”The Dark Knight” kåret som verdens bedste superheltefilm

Og ligesom mange har “The Dark Knight” på listen over bedste superheltefilm, så er det hos overnørden, Stegelmann, også en Batman-film, der er den værste. Nemlig “Batman & Robin”.

Her var det George Clooney, der spillede Batman i Joel Schumachers 90’er-bud på en film om den mørke ridder. Særligt huskes filmen nok mest for, at Batman og Robin nu havde fået dragter med brystvorter, imens Arnold Schwarzenegger udelukkende talte i one-liners som skurken Mr. Freeze.

Du kan se hele listen over Jakob Stegelmann værste oplevelser med superheltefilm her:

1. Batman & Robin (1997)
2. Hulk (2003)
3. Man Of Steel (2013)
4. Fantastic Four (2015)
5. Fantastic Four (1994)
6. The Phantom (1996)
7. Elektra (2005)
8. Green Lantern (2011)
9. Steel (1997)
10. Supergirl (1984)
11. The Spirit (2008)
12. X-Men Origins: Wolverine (2009)
13. Amazing Spiderman (1977)
14. Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer (2007)
15. Nick Fury Agent Of Shield (1998)
16. Catwoman (2004)
17. Batman Forever (1995)
18. Superman IV: Quest For Peace (1987)
19. Daredevil (2003)
20. Thor: The Dark World (2013)
21. Superman (1948)
22. Ghost Rider (2007)
23. Howard The Duck (1986)
24. Captain America (1990)
25. Captain America (1979)

Er du enig med Jakob Stegelmann?

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Stetso-G 7 år siden

Jeg er ikke helt sikker op, hvad Thor: The Dark World laver på listen, men ellers er jeg enig.
Og så synes jeg egentligt Hulk havde nogle virkelig gode idéer, som blev lidt vel overskygget af alle de dårlige.
Gravatar

#2 GustavE 7 år siden

Meget af listen kan man godt forholde sig til, men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor alle hader Hulk. Den er da i hvert fald bedre end The Incredible Hulk. Den prøver rent faktisk (og lykkes i mange tilfælde) at skabe nogle interessante scener og en interessant baggrundshistorie. Og jeg indrømmer blankt, at jeg synes, klippestilen er fed.
Gravatar

#3 Stetso-G 7 år siden

^PRÆCIS!
Gravatar

#4 Snyltetast 7 år siden

Synes, Man of Steel, Hulk og Thor: The Dark World burde ryge fra listen. At sådan nogle film som Catwoman, Ghost Rider, osv., kan være så langt nede på listen er mig et under. Ellers enig...
Gravatar

#5 Geekalot 7 år siden

MoS, Thor, de gamle f4 film syntes jeg ikke der ligefrem høre til de værste. MoS finder jeg helt okay, folk kan acceptere man laver om i alle mulige nye helte film, men at Superman under en kamp jævner en by og slår en person ihjel, der uden tvivl var uden for normal række vide, er forrykt... Den køber jeg ikke. Filmen var helt ok, både historie og det visuelle.
Thor the dark world, kan ikke lige komme på noget negativt om. Dog kan jeg heller ikke lige komme på noget super positivt, men syntes ikke den tilhøre den liste over de ringeste.
De gamle "klassiske" Fantastiske 4, er jo lige frem oscar materiale, når man har set den sidst nye, hvad det var folk ikke kunne lide ved dem dengang, kan jeg ikke huske. Men ved at gensyn af dem for nyligt syntes jeg ikke de var så dårlige. Skuespillerne der er valgt til rollerne klare det til 10-12 tal syntes, de har tydelighvis læst om deres karakterer, hvilket man skulle mene er en nødvendighed når man skal lave sådanne film, noget de fandt ligegyldigt i den nye. Igen ikke de bedste superhelte film, men de høre heller ikke til på den værste liste.

Hulk standalone filmene, har jeg det egentlig ok med, problemet med hulk er nok at lave en stand alone film med ham. De sidste 2 film vi havde før vi så ham igen i The Avengers, var ok, men ikke nogen film jeg gider at se gentagene gange. Om de høre til på den værste liste, er jeg lidt i tvivl om

Resten af listen syntes jeg nu er helt fin, ikke de bedste forsøg på at omdanne gamle super helte til film på.
Gravatar

#6 raylewis 7 år siden

har flere originale plakater med batman og robin
de er godt penge værd.da de ikke blev skaffet af så mange.
Gravatar

#7 patrickjane 7 år siden

Synes stadig at MOS er dybt undervurderet. Den vinder mere og mere ved hvert gensyn. De andre på listen er jeg dybt enig i. Hvad Hulk angår, så er Ang Lee´s version noget af det værste makværk mine øjne har beskuet, Batman & Robin undtaget naturligvis.
Gravatar

#8 Cata 7 år siden

"Hvilken er den bedste superheltefilm: "The Dark Knight", "Watchmen" - Watchmen!? Zach Snyder er en af de mest uraffineret og indiskrete instruktøre. Efter min mening fortjener Ang Lees Hulk ikke en plads på listen, men Snyders Watchmen gør. Gid Gilliam havde lavet den istedet.
Gravatar

#9 PederLyager 7 år siden

Catwoman burde imo ryge helt i top. Jeg synes MoS var en habil film, men dog lidt kedelig. X-Men Origins: Wolverine synes jeg til gengæld er ganske underholdende :)
Film-elsker
Gravatar

#10 Hive 7 år siden

Langt fra enig med den liste. Enkelte af de film burde slet ikke være på listen og flere af dem burde være langt højere oppe.

Var The Amazing Spider-Man fra 1977 i øvrigt ikke en kortlivet TV-serie, ikke en film...?

Skriv ny kommentar: