For snart 25 år siden fik skuespilleren James Avery sit store gennembrud i rollen som Onkel Phil i tv-serien “Rap fyr i L.A.” sammen med Will Smith. Avery, der længe har lidt af hjerteproblemer, er nu død. Han blev 65 år.

Tilbage i november fik Avery en hjerteoperation, der resulterede i en række komplikationer, som i sidste ende betød, at han afgik ved døden den 31. december. Han efterlader sig sin kone og stedsøn.

Foruden rollen som Onkel Phil er Avery især kendt for sine mange roller som stemmeskuespiller, hvor han bl.a. spillede Shredder i “Teenage Mutant Ninja Turtles” og War Machine i “Iron Man”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

Trist, selvom jeg kun oplevede ham i rollen som Uncle Phil, var det tydeligt hvor stort et talent han besad og hvor vigtig en nøgleskuespiller han var, for at få Will Smiths debuterende rolle til at fungere.
Gravatar

#2 Confused101 8 år siden

I sandhed et tab, og især af betragtning af alderen. Hans rolle som onkel Phil, har altid været en jeg kunne smile og grine over, som jeg husker fra min opvækst.

RIP James Avery
Gravatar

#3 Barnebarn 8 år siden

nm.

R.I.P
Gravatar

#4 Quantom 8 år siden

Har altid følt mig tryg i Averys selvskab. En satans fin fyr. Var så heldig at møde ham til en WB tour i CA tilbage i år 2000 :-)

Hvil i fred
Gravatar

#5 Kviesgaard 8 år siden

Har set en del afsnit af Rap fyr i LA, men jeg var til gengæld ikke klar over, at han også lagde stemme til Shredder fra Ninja Turtles, som jeg også har set en hel del afsnit af ( jeg husker dem som værende med de amerikanske stemmer, men har da også set en del med de danske stemmer ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Quantom 8 år siden

#5 Hvis det er dig på billedet er jeg bange for du kun har hørt shredders stemme i hovedet.
Gravatar

#7 Kviesgaard 8 år siden

#7

Jeg forstår ikke din kommentar?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#8 Lord Beef Jerky 8 år siden

Terminator vs. random serial killer! Fed udvikling i debatten!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: