Den klassiske sitcom “The Fresh Prince of Bel-Air” har fået noget af en makeover i den første trailer til dramaserien “Bel Air”.

I 2019 lavede den ukendte filmfotograf Morgan Cooper en trailer til en fiktiv serie ved navn “Bel-Air”, et drama baseret på “The Fresh Prince of Bel Air”. Traileren blev set af originalseriens stjerne Will Smith, og nu — knap tre år senere — bliver serien til virkelighed med Smith og Cooper som seriens skabere.

Læs også: “‘King Richard’-trailer: Kan Will Smith få fat i sin første Oscar?”

Den unægteligt karismatiske Smith er denne gang blevet skiftet ud. Ind får vi i stedet Jabari Banks i sin første tv-rolle nogensinde, og det er uden tvivl store sko at skulle udfylde.

Ligesom i den originale serie, hedder vores hovedperson Will Smith, men hvor originalen var en sorgløs og munter sitcom om en ung fyr fra West Philadelphia, som blev sendt til det rige Bel-Air for at bo med sin onkel og tante, så vender den nye serie konceptet på hovedet og bruger i stedet handlingen som baggrund for et drama. Du kan se traileren herunder.

Palæet i Bel-Air er endnu engang beboet af Banks-familien, og traileren introducerer os da også til dem alle. Her møder vi Wills onkel Phil (Adrian Holmes), tante Viv (Cassandra Freeman), fætter Carlton (Olly Sholotan), kusine Hillary (Coco Jones) og kusine Ashley (Akira Akbar).

“Bel-Air” får premiere på den amerikanske streamingtjeneste, Peacock, den 13. februar, men hvornår vi kan forvente at se serien i Danmark, ved vi desværre ikke endnu.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 mr.jakel 2 år siden

Tror jeg har set den her serie før. Den gang hed den bare "The O.C.".
Den her ser dog mere ucharmerende og uinteressant ud.

Skriv ny kommentar: