James Bond-stjernen Daniel Craig skal blive det nye ansigt på sodavandsproducenten Coca Colas “mande-Cola”, Coca Cola Zero.

Den populære drik vil ændre navn til Coca Cola Zero Zero Seven i perioden op til og efter premieren på den nye film i den tilsyneladende uendelige saga om agent 007, “Quantum of Solace”. Sponsor-aftalen er et led i et større samarbejde mellem 007-franchisen og Coca Cola.

Ud over navneforandringen vil der udkomme Coca Cola Zero Zero Seven-flasker i helt sort design, så længe den 9 millioner dollars dyre kampagne varer.

“Quantum of Solace” kommer til de danske biografer 7. november.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 zamm- 14 år siden

Det her har bare af at være en joke! Nu må de altså virkelig til at tage sig sammen! Skrot dog den skide sponsoraftale, det virker jo fuldstændig latterligt!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 14 år siden

Jeg håber, aftalen udelukkende indebærer, at Bond skal være ansigtet uden for filmen og ikke i filmen eller Bond-universet, for det kan jeg måske leve med. Men hvis Bond i filmen erstatter Martinien med Coke, er det direkte skandaløst.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Om Bond danser nøgen til Gry Johansens rejehop fra 1983, eller kører i en lille åben folke BMW'er på Cuba. Det kan ikke blive mere pinligt end reklamerne i Brosnans Bond periode. Det her er nærmest ligeså uskyldigt som petting mellem to skuespillere fra Baywatch, så stop skruplerne og lad Craig kneppe igennem med coke, pepsi eller jolly!

Who gives a fuck!!!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 Slettet Bruger [3249522764] 14 år siden

#1: Kan det ikke være helt ligegyldigt?

Det går jo ikke udover selve filmen, han drikker stadig Martini i "Bond"-filmene, så jeg kan ikke se det "latterlige" i, at han er gået ind i et samarbejde med Coca-Cola for at promovere den nye "Bond"-film? Det gavner da blot filmens omsætning, forhåbentligt. :)
Gravatar

#5 Dragon_Claw 14 år siden

Nu ting er sku´at han vil reklamere for Coke, men ligefrem den der skide "sundere" Zero, som er blevet skabt af syntetiske affalds stoffer. Fy for helvede!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 filmz-B|aze 14 år siden

"Coca Cola Zero Zero Seven" jeg synes sgu det er ret godt fundet på, og lyder egentlig som en meget sjov idé. Det skal nok blive et hit.
"Too wierd to live, and too rare to die"
Pas på! Jeg har sort telt i camping!
Gravatar

#7 Dragon_Claw 14 år siden

#6 Desværre hjælper coolness faktoren ikke på Zero´s pis smag.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#8 piazorro 14 år siden

jeg kan altså godt li' coca cola zero (kan rent faktisk ikke lide den almindelige slags) - og jeg skal da helt klart have købt mig nogle coca cola zero zero seven....... måske pepsi kan få en aftale i hus om at lave nogle 007-up?
Bevar Hundeprutter, Mågeklatter, Ørevoks, Andemad og Kloakslam
- meld jer ind i gruppen på Facebook
Gravatar

#9 deathlikesilence 14 år siden

Gad vide om han bedst kan lide hans coke "shaken" eller "stirred" :P
No, I'm not a pessimist. At some point the world shits on everybody. Pretending it ain't shit makes you an idiot, not an optimist.
Gravatar

#10 Michael Andersen 14 år siden

#8
(8) skrev:
måske pepsi kan få en aftale i hus om at lave nogle 007-up?

De har allerede en aftale med Jason Bourne: 007UP YOURS!
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: