Netflix og Apple har afholdt møder med MGM, som ejer “Bond”-franchisen.

Fremtiden for filmbranchen bliver tilsyneladende de store selskaber med egne streamingtjenester og de små, der i stedet bliver opkøbt af de store.

Disney, Amazon, Apple, Netflix NCBUniversal/Peacock og Warner/HBO ligner fremtidens store spillere, imens AMC, Lionsgate, Sony og MGM kan få det svært med fremtidens konkurrence.

Sidste år opkøbte Disney som bekendt Fox-filmselskaberne, og nu kan MGM meget vel blive næste selskab, som bliver købt af et større selskab.

Netflix og Apple har således afholdt indledende møder med MGM om en mulig overtagelse, siger kilder til CNBC.

Det største MGM-aktiv er uden tvivl “Bond”-franchisen, der snart giver premiere til “No Time to Die”.

James Bond er den vel nok største IP uden for de store selskabers kontrol, som over de senere år har fordelt franchises som Star Wars, Marvel, Pixar, Harry Potter, Ringenes herre og Game of Thrones imellem sig.

Læs også ‘Biograf-bommert: Spilletid lækket til “No Time to Die” – historisk lang James Bond’.

“No Time to Die” får dansk premiere d. 2. april.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 2 år siden

Nej nej nej, James Bond skal ikke overtages af hverken Apple eller Netflix. Hvis det sker boykotter jeg ALT hvad de laver med franchisen.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 sraw rats 2 år siden

#1 Jeg har allerede boykottet JB. Gider ikke se en JB som bliver talt ned til af en lille pige på jobbet. Så bliver han gift og pensioneret med en kone som smider tampax efter ham. WTF
Gravatar

#3 MacGuffin 2 år siden

Rent sludder at MGM ejer James Bond-franchisen. Mon ikke EON og Danjaq har et temmelig stort ord at skulle have sagt inden Apple eller Netflix overtager James Bond: MGM ejer jo ikke alene rettigheden til James Bond. Sidst en handel med MGM var under opsejling tog James Bond sig en (meget dyr) længerevarende pause. Så EON og Danjaq kan sagtens forhindre at James Bond bliver overtaget af en streamingtjeneste. Der skal også huskes på at Universal har distributionsrettighederne til "No Time To Die" over hele verden, undt. USA og Skandinavien. Så meget hænger James Bond altså ikke sammen med MGM. Så situationen er noget mere nuanceret end Filmz' udlægning.

Skriv ny kommentar: