Efter “Avatar”-producer Jon Landaus seneste udtalelser omkring muligheden for “Avatar 4” besluttede MTV at undersøge sagen nærmere og gå direkte til instruktør James Cameron for at få afklaring omkring filmen.

Se også: Der er endnu ingen konkrete planer for “Avatar 4″.

Ikke nok med at Cameron kan bekræfte, at “Avatar 4” er i planerne, så kan instruktøren også afsløre, at der ikke kommer til at være tale om en direkte efterfølger med 4’eren, men derimod en prequel, som finder sted før den originale film.

Camerons plan er på nuværende tidspunkt at optage “Avatar 2” og “Avatar 3” samtidig som én samlet historie fordelt over to film, hvorefter trilogiens plot er bragt til ende. Derefter vil “Avatar 4” springe tilbage i tiden og følge nogle af de folk, der i sin tid først opdagede og udforskede Pandora, før selve koloniseringen blev igangsat.

”Det eneste, der er tilbage at gøre, er at tage et kig tilbage i tiden og se, hvordan de første ekspeditioner var,” udtaler Cameron, der samtidig nævner, at mens han endnu ikke har skrevet noget for filmen endnu, så har han plottet på plads.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (61)
Gravatar

#1 Manthraxx 9 år siden

Skulle du ikke lige skyde bjørnen før du sælger skindet, Jimmy?
Gravatar

#2 Mikkel Abel 9 år siden

Hahahaha. Hvad med lige at få lavet 2'ern og 3'ern inden der stresses over en fjerde film i rækken?
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 The Insider 9 år siden

Slaaaaap nu af, Cameron.
War. War never changes.
Gravatar

#4 Richard Burton 9 år siden

Ih hvor lyder det spændende!
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#5 PredatorX 9 år siden

"Derefter vil "Avatar 4" springe tilbage i tiden og følge nogle af de folk, der i sin tid først opdagede og udforskede Pandora, før selve koloniseringen blev igangsat."

Det lyder da fint :) Jeg er på!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#6 Geekalot 9 år siden

Jamen..... Skal det også være i dobbelt 3d eller noget..
Gravatar

#7 cnr 9 år siden

Jeps - karaktertrækkene ved de forskellige roller blive også 3d i stedet for flade og stereotype. Nå nej - ikke i en James Cameron film..
Gravatar

#8 Kyllingebenet 9 år siden

Abadah 7 er en realitet..
Gravatar

#9 cnr 9 år siden

Men kunne godt tænke mig en film, der udforskede de mørkere sider af Na'vi kulturen. Vi ved fra film 1 at sult og sygdom ikke lader til at være et problem. Desuden er de intelligent og organiseret nok til at beskytte sig imod de lokale rovdyr, så hvad er det så, der forhindre en befolkningseksplosion??

Eneste mulighed som jeg ser det, er vilde og blodige stammekrige, der går ekstremt hård ud over kvinder og børn, ellers var Pandoras naturlige råstoffer for længst blevet udnyttet til sidst dråbe af de indfødte selv..
Gravatar

#10 Juiceren 9 år siden

En trilogi + prequel..... How original....

Skriv ny kommentar: