“Avatar: The Way of Water” er en forfærdelig forretning uden lige, hvis man skal tro instruktør James Cameron.

Vi vidste godt, at der var store forventninger til James Camerons kommende “Avatar: The Way of Water”, der er fortsættelsen til den højest indtjenende film nogensinde, men om den kan leve op til dens økonomiske mål, kan der vist godt være tvivl om.

Filmen, der har været under udvikling siden 2010 og oprindeligt skulle have haft premiere i 2014, er nemlig ikke bare dyr, men “virkelig fucking” dyr ifølge filmens instruktør. Det afslører han i et nyt interview med GQ.

Han har tilsyneladende fortalt studierne bag filmen, Disney og 20th Century Studios, at filmen repræsenterer “den værste forretningssag i filmhistorien.” Det har dog ikke stoppet selskaberne fra at producere filmen, der skal opnå et ufatteligt beløb for at gå i nul.

Den 68-årige instruktør forklarer GQ, at “man skal være den tredje eller fjerde højest indtjenende film i historien. Det er ens tærskel. Det er ens break-even.”

Læs også: “Den sidste imponerende ‘Avatar: The Way of Water’-trailer er landet”

Det betyder altså, at Cameron-filmen skal overgå “Star Wars: Episode 7 – The Force Awakens” (2,07 mia. dollars), den fjerdehøjest indtjenende film nogensinde, eller instruktørens egen klassiker “Titanic” (2,2 mia. dollars), der ligger nr. 3 på listen. På toppen, lige foran “Avengers: Endgame” (2,8 mia. dollars), finder vi Camerons “The Way of Water”-forgænger “Avatar” med hele 2,92 mia. dollars.

Hvad “Avatar: The Way of Water” kommer til at tjene i billetkontoret, bliver spændende at se, når den får premiere herhjemme den 14. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: