Det næste kapitel i James Camerons fortælling om Na’vierne og den næsten utopiske planet Pandora har fået sin sidste trailer.

Det føltes helt surrealistisk, da vi i maj i år fik den første trailer til “Avatar: The Way of Water”, fortsættelsen til tidens mest indtjenende film. 12 år var der nemlig gået siden annonceringen af fortsættelsen, som oprindeligt skulle have haft premieredato helt tilbage i 2014.

Siden da har vi dog fået en del flere “Avatar”-relaterede opdateringer – blandt andet at produktionen på filmseriens 4’er er under produktion –, og nu har vi tilmed fået den tredje trailer til “The Way of Water”, der efter sigende bliver hele 3 timer og 12 minutter lang.

Læs også: “James Cameron vil muligvis ikke instruere ‘Avatar 4 & 5′”

Filmen følger endnu engang det tidligere menneske og nuværende Na’vi Jake Sully, Neytiri og deres familie. Efter at menneskene vender tilbage for at runde deres mission fra første film af, må familien flygte hen til Metkayiana-klanen, der holder til ved revet.

Sam Worthington er tilbage i rollen som Jake, mens Zoë Saldaña igen spiller Neytiri, mens også Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver og Stephen Lang også gør comeback. Blandt de nytilkomne finder vi Kate Winslet (“Titanic”), Cliff Curtis (“Doctor Sleep”) og Edie Falco (“The Sopranos”).

Cameron har skrevet filmen sammen med forfatterparret Rick Jaffa og Amanda Silver, der har stået bag manuskripterne på de to første og den kommende fjerde film i det seneste “Planet of the Apes”-reboot.

“Avatar: The Way of Water” får dansk premiere den 14. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: